ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο ΓΓ του υπ. Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης στην Πάτρα



Φωτογραφία αρχείου της 3-12-2012. Από επίσκεψη του Κ. Πουλάκη στην Πάτρα, όπου πραγματοποιήθηκε στο ΜΛΤ σύσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεξιά ο επικεφαλής της ΡΑΠ Κώστας Σπαρτινός.  


Θα παραβρεθεί σε διευρυμένη συνάντηση εργασίας όλων των Δημάρχων και Αιρετών της Τ.Α. της ΠΔΕ και το απόγευμα σε συνάντηση στελεχών με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Π.Ε.Δ. Δυτ. Ελλάδας καλεί σε διευρυμένη Συνάντηση Εργασίας όλων των Δημάρχων και Αιρετών της Τ.Α. της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, στην οποία θα παρίσταται ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.

Θέμα της Συνάντησης θα είναι η συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, στα τρέχοντα οικονομικά, θεσμικά και άλλα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και η επικείμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση, που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της «Αγοράς Αργύρη», επί της οδού Αγ. Ανδρέου και Αράτου στην Πάτρα.

Παράλληλα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στελεχών και αυτοδιοικητικών μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ΓΓ Κώστα Πουλάκη την ίδια μέρα Πέμπτη 1 Ιουνίου και ώρα 5 μμ στον 5ο όροφο των γραφείων του κόμματος στην Πάτρα (Αλεξάνδρυ Υψηλάντη 216 και Γούναρη) σχετικά με την πρόταση για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

____________
ΠΡΟΣΟΧΗ Αργά το απόγευμα ο Κώστας Πουλάκης ενημέρωσε ΤΕΛΙΚΑ ότι δεν θα κατέβει αύριο στην Πάτρα γιατί  θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εσωτερικών ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των επαφών με τα Υπουργεία που έχει ξεκινήσει. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: