ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βlog, fb, twitter, γενικά τα σόσιαλ μίντια ενοχλούν τη ΝΔ




Μαύρο προτείνει ο κ. Πιτταράς και το λέει ξεδιάντροπα στους ανεπίσημους ομολόγους του Πορτοσάλτε και Mπογδάνο που συμφωνούν μαζί του και ζητούν 10 χιλιάδες μπλόγκερ και λοιποί ασχολούμενοι να κάτσουν στο σκαμνί!



Στην πολιτική επικαιρότητα του ΣΚΑΪ έπεσε ως λαμπρό επιστέγασμα του φαινομένου επιθετική παραπληροφόρηση που μαστίζει τη χώρα, η πρόταση για μαύρο σε Facebook, Twitter, Βlog κατά την πολιτική αντιπαράθεση και τη διαφωνία! Προτείνον ο κ. Πιτταράς!
 «Το μόνο που μπορούμε και ξέρουμε καλά να κάνουμε είναι εμφυλίους» συνέχισε και ο κ. Μπογδάνος συμπλήρωσε, ως δικαιούται (προφανώς μόνο αυτός), την άποψή του: «Σε σχέση με τα σόσιαλ μίντια μαύρο ή ένας εισαγγελέας να τους πιάσει όλους και να πάνε 10.000 να κάτσουν στο σκαμνί».
Κι έπειτα σου λέει ο κ. Γιακουμάτος (ΝΔ) από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 σήμερα, ότι είναι διχαστικά ζητήματα που πρέπει να αποφεύγουν γενικά οι πολιτικοί, το να μιλούν για «σκαμνί στον Παπαντωνίου», να παραπέμπουν στα δικαστήρια όσους κρίνουν οι δικαστές ότι πρέπει και γενικά να... στεναχωρούμε όλον αυτό τον εσμό των... κυρίων που κατάκλεψε το δημόσιο ταμείο, βούλιαξε το ασφαλιστικό σύστημα με την κακοδιαχείρισή του, έκανε το ΚΕΛΠΝΟ φωλιά αρπακτικών και οδήγησαν την χώρα στην οικονομική κατάσταση που την παρέλαβε η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αυτά είναι που στεναχωρούν τους Σαμαροβενιζέλους και βάλθηκαν με το ψέμα που αναπαράγουν οι κολλητοί τους στα Μίντια, να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική κατάσταση, με τη βοήθεια και των αντιδραστικών τύπου Σόιμπλε, μήπως και πετάξουν την κυβέρνηση αυτή.    
Το λέτε αυτό  αντιδραστικό, όχι πέστε μου, το λέτε έτσι;
Και προσέχτε παρακαλώ, πότε λέγεται αυτό. Στις μέρες μας, που αχνοφέγγει η προοπτική μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι  των ΜΜΕ, αντίπαλός τους -πέστε τον Ιβάν ο τρομερός- που διαπραγματεύεται με Βαρδινογιάννη έναντι 30 εκ. ευρώ να αγοράσει τις μετοχές του στο Mega (35% καθώς λένε οι πληροφορίες), να τις προσθέσει στο ήδη 20% που εξασφάλισε με την αγορά άλλων μετοχών από τον Μπόμπολα  και να αλλάξει κατά το δοκούν η γραμμή του σταθμού, που αποκληρωμένοι οι μισθοί των εργαζομένων σε λίγο είναι πιθανό να επαναλειτουργήσει. Χωρίς βέβαια την... αγία Ολγα, τον κύριο Ντερμπεντέρη και γενικά όλο το μεγαλοδημοσιογραφικό γνωστό κατεστημένο του σταθμού!
Κι εδώ είναι που ο ΣΚΑΪ σε συγχορδία με το Σαμαροβενιζέλικο και τον Κυριάκο, τρώνε τα λυσσακά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: