ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Αύριο η βράβευση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα σχολείαΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, οργάνωσε και υλοποίησε, σε διάρκεια τεσσάρων μηνών, ένα πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας συνολικά σε 13 Δημοτικά Σχολεία της Αχαΐας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα οφέλη και τη διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας με ενημέρωση που πραγματοποίησαν στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας και μέλη Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που έχουν αναπτύξει σημαντική προσφορά στον συνάνθρωπο δίνοντας αίμα.

Ο συντονισμός των σχολείων έγινε από το Τμήμα της Αγωγής Υγείας και σε συνεργασία με τους εκάστοτε εκπαιδευτικούς –υπευθύνους Αγωγής Υγείας στα 13 σχολεία. Τα παιδιά ενημερώθηκαν, ενώ παρακολούθησαν και δωρεάν παραστάσεις Καραγκιόζη με θέμα «Ο Καραγκιόζης εθελοντής αιμοδότης». Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να παραστήσουν την ιδέα της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο με ζωγραφιές, τραγούδια, θεατρικά δρώμενα και συγγραφή στίχων, ενώ παράλληλα οδήγησαν στον δρόμο της αιμοδοσίας τους ίδιους τους γονείς τους, κάνοντας πράξη όσα έμαθαν.
Αύριο Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα «Αίγλη» της Βέσο Μάρε, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των δεκατριών σχολείων που συμμετείχαν και των εννέα Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που αιμοδότησαν, ενώ ταυτόχρονα θα βραβευτούν και οι τέσσερις Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών της Αχαΐας, που μοιράστηκαν την αιμοδοτική εμπειρία τους με τους μικρούς μαθητές, τους αυριανούς εθελοντές αιμοδότες.

Δημοσίευση σχολίου