ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Φωτήλας όλο αδημονία ρωτάει για τον Άγ. Ανδρέα


Χωροταξικά και λειτουργικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο νέο επταώροφο κτίριο του ΓΚΝΠ «Άγιος Ανδρέας» εντόπισε ο πρώην Ποταμίσος και νυν Νεοδημοκράτης βουλευτής Αχαΐας Ιάσωνας (με το χρυσόμαλλο δέρμα), που λάκιξε προς την ΝΔ, καθώς δεν έλεπε φως στο Θεοδωράκη και διαπίστωνε... αφραγκία στην ηθοποιΐα!
 
Και τούτη η ερώτηση ήλθε εξαιτίας της «ανοργάνωτης και χωρίς προγραμματισμό μεταφοράς των τριών νοσηλευτικών δομών», όπως αβάσιμα υποστηρίζει, γι αυτό ρωτάει τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, όπως αυτοϋπογράφεται!!!

Επίσης, ο βουλευτής τονίζει ότι σύμφωνα με καταγγελίες (του εργατοπατέρα τεμπέλαρου;) «δεν έχει προβλεφθεί ειδικό κονδύλι για τα έξοδα που απαιτούνται για τη μεταφορά των τριών νοσοκομειακών δομών στο νέο επταώροφο κτίριο με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται χρήματα από τον τακτικό προϋπολογισμό του νοσοκομείου. Για το λόγο αυτό ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός ποιο είναι το συνολικό κόστος μεταφορών των νοσοκομειακών δομών στο ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας", εάν έχει ήδη πιστωθεί το ποσό στο νοσοκομείο ή πρόκειται να πιστωθεί και εάν υπάρχει σχεδιασμός για τις μεταφορές των νοσοκομειακών δομών ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι χωροταξικές και λειτουργικές δυσλειτουργίες»!

Πάντως οι γνωρίζοντες τα εσωτερικά του νοσοκομείου, διαβεβαιώνουν ότι δεν πρέπει να ανησυχεί και αδημονεί ο  βουλευτής, που βγήκε με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ντε!

Αλλά εάν επιμένει, υπάρχει και ο Πολάκης για να του κάνει  μία ολοκληρωμένη... ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: