ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ζητούν να μην απολυθούν οι 8μηνίτες στους ΟΤΑ

Η παρακάτω επιστολή τεσσάρων δημάρχων της Αχαΐας  για την Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη μη ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων στους Δήμους τους,  απευθύνεται στους αρμόδιους Υπουργούς και κοινοποιείται στην ΚΕΔΕ, στους Δημάρχους όλης της χώρας και στα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων.

Αναφέρει δε τα παρακάτω: 

 
«Οι Δήμαρχοι που υπογράφουμε αυτή την επιστολή, δηλώνουμε τη αντίθεσή μας στην απόλυση των εργαζομένων στους δήμους, που υπηρετούν σε νευραλγικούς τομείς με 8 μήνες συμβάσεις, οι οποίες έχουν ανανεωθεί. Η πρόσφατη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για ακύρωση της ανανέωσης των συμβάσεών τους, ουσιαστικά τους απολύει.

Πρόκειται για προσλήψεις που έγιναν με τις διαδικασίες που ορίζει ο ΑΣΕΠ, για να καλύψουν κενά σε υπηρεσίες που αφορούν την υγεία και την ποιότητα ζωής, όπως η καθαριότητα, τα κοιμητήρια, ο ηλεκτροφωτισμός.

Ζητούμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει τώρα σε άμεση νομοθετική ρύθμιση, ώστε να διασφαλιστεί το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν ως μόνιμο προσωπικό στους Δήμους.

Οι Δήμαρχοι:

Πατρέων: Κώστας Πελετίδης
Αιγιάλειας: Θανάσης Παναγόπουλος
Δυτικής Αχαΐας: Χρήστος Νικολάου
Καλαβρύτων: Γιώργος Λαζουράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: