ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Επιστολή του Ε&ΕΣ Πατρών προς τα πολιτικά κόμματαΣοβαρά απασχολεί τους εμπόρους της Πάτρας το θέμα των κυριακάτικων αργιών.


Ζητά επισήμως να μάθει για την τοποθέτησή τους  στο θέμα της κυριακάτικης αργίας


Στα πλαίσια του αγώνα του για τη διασφάλιση της κυριακάτικης αργίας, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, απηύθυνε σαφές ερώτημα προς τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να τοποθετηθούν ξεκάθαρα στο φλέγον ζήτημα της κυριακάτικης αργίας, με την παρακάτω επιστολή:
«Κύριοι,
Όπως γνωρίζετε μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας και τις σχετικές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, η ουσιαστική απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές είναι προ των πυλών. Αντιλαμβάνεστε τις σοβαρές επιπτώσεις που θα επιφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην εθνική οικονομία, ενώ θα κριθεί το μέλλον χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Κατόπιν τούτων, ζητάμε την ξεκάθαρη θέση σας  πάνω στο επίμαχο θέμα της κυριακάτικης αργίας».
Δημοσίευση σχολίου