ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Χρ. Πατούχας: Κίνδυνοι και για την μόλυνση των ακτών



ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ
(Διά της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου)


Πάτρα 23/5/2017

Κύριε Δήμαρχε

 
Ασφαλώς γνωρίζετε την κατάσταση αποκομιδής των βοθρολυμμάτων στις περιοχές του Δήμου που δεν διαθέτουν αποχετευτικό δίκτυο. (Δημοτικές ενότητες Ρίου, Αγίου Βασιλείου, Βραχνείκων κτλ). Το ένα βυτιοφόρο που διατίθεται, δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες και οι συμπολίτες μας αναγκάζονται να καταφεύγουν για την εξυπηρέτηση τους στον ιδιωτικό τομέα με τριπλάσιο έως τετραπλάσιο κόστος.

Γνωρίζουμε, ότι η ολοκλήρωση των αποχετευτικών δικτύων, έχει μεν σχεδιασθεί και είναι στον προγραμματισμό της ΔΕΥΑΠ, ωστόσο η αποπεράτωση των έργων, έχοντας σχέση και με το έργο της αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού, δεν θα είναι άμεση. Αυτό δημιουργεί δυσβάστακτο οικονομικό βάρος για πολυάριθμη μερίδα συνδημοτών μας. Υπάρχουν άμεσοι κίνδυνοι και για την μόλυνση των ακτών, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, από την παράνομη εκκένωση των βόθρων σε χειμάρρους και αγωγούς ομβρίων, όπως και η παράνομη εκκένωση τους στο ημιτελές αποχετευτικό δίκτυο. Γνωρίζετε και εσείς ότι και τα δύο φαινόμενα γίνονται εκτεταμένα.


Κύριε Δήμαρχε, η λύση που απαιτείται είναι η άμεση προμήθεια επιπλέον βοθροφόρου αυτοκινήτου. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να σας εξουσιοδοτήσουμε για ταχεία αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου οχήματος με απευθείας διαπραγμάτευση, για την απόλυτη συντόμευση των προθεσμιών. Σε διαφορετική περίπτωση, να προχωρήσετε σε ενοικίαση αυτοκινήτου και στην χειρότερη των περιπτώσεων σε επιδότηση των συνδημοτών μας στις αντίστοιχες περιοχές.


Γνωρίζουμε κύριε Δήμαρχε τις τεράστιες ευθύνες για τις καθυστερήσεις και τον κακό σχεδιασμό από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και του Δήμου Πατρέων και των αντίστοιχων Καποδιστριακών Δήμων.


Με κάθε τιμή
Για την Ανυπότακτη Πολιτεία, Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: