ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Συναντήσεις για την κινητοποίηση του ΟΤΑ Πατρέων



Ενημερωτική συνάντηση για τη μεγάλη κινητοποίηση κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, στις 25 Ιουνίου, είχαν σήμερα, διαδοχικά, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, με το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ, Σπύρο Κουραχάνη, στο Δημαρχείο της Δυτικής Αχαΐας. Ακολούθησε συνάντηση στη Χαλανδρίτσα με το Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θάνο Καρπή.


Θεωρήθηκε επιβεβλημένη μια δυναμική αντίδραση που θα έχει χαρακτηριστικά παναχαϊκής κινητοποίησης.

Οι Δήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου δήλωσαν ότι θα στηρίξουν και θα μετάσχουν ανεπιφύλακτα σε αυτή την κινητοποίηση αναλαμβάνοντας μάλιστα πρωτοβουλίες για την επιτυχή έκβασή της, ενώ θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις, μετά από συζήτηση, στα Δημοτικά τους Συμβούλια.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας συμφώνησε με τη θέση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας στο θέμα των εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων (Καθαριότητα, Ηλεκτροφωτισμός), οι οποίοι ξαφνικά βρέθηκαν στον «αέρα» και συμφώνησε να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και νομοθετική ρύθμιση για τη μονιμοποίησή τους.

Οι συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής με τους Δημάρχους της περιοχής συνεχίζονται αύριο Τετάρτη με επίσκεψη στο Δήμο Καλαβρύτων, μεθαύριο Πέμπτη στο Δήμο Αιγιαλείας ενώ την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη συνάντηση στο Δήμο Ναυπακτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: