ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

«Στ' άρματα», ο Π. Στάμος. Ποιος; Ο Π. Στάμος!



Φόρεσε τ' άρματα μέσα σε ολόκληρη Επιτροπή Ονοματοθεσίας, για να παλέψει με τον... οχτρό. Αυτόν που υπερασπίστηκε, με τη ζωή του, την Γνώση για τα παιδιά μας, τον Νίκο Τεμπονέρα!

Ανέβηκε σε σκάλα για να αποξηλώσει τη μνήμη του, που ουτοπικοί της Δημοκρατίας υπερασπίζονται είκοσι έξι χρόνια τώρα κι αφού τέλεψε και με αυτό το... επαναστατικό δρεπανηφόρο έργο του, ζώστηκε και πάλι τ' άρματα, αλλά κάπου τα μπέρδεψε με τα... νταούλια!  


Διαβάστε το σχόλιο του... αρματοφόρου αντιδημάρχου Πατρέων Παύλου Στάμου. Στόχος η πρωτοβουλία της ΡΑΠ και η αποδοχή της από τον ΟΛΠΑ, για εγκατάσταση μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Ο Δήμος Πατρέων λέει, είναι αντίθετος για προστασία της πόλης, λες και τόσες βενζινοδεξαμενές πρατηρίων στο κέντρο της δεν ενέχουν πιθανό κίνδυνο!

«Τις τελευταίες ημέρες διάφοροι υπερασπιστές του συστήματος έχουν ανέβει στα κεραμίδια. Αφορμή αυτή τη φορά η διαφωνία της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή στο νέο λιμάνι μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου που θα εξυπηρετεί τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.

Κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή για «φοβικά σύνδρομα» και «λαϊκισμό» γιατί δημόσια εκφράζει την ανησυχία της και την πρόθεσή της να ενημερώσει τους κατοίκους για τις τραγικές συνέπειες ενός πιθανού ατυχήματος σε μια εγκατάσταση που θα είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους!!!

Είναι δε τόσο το θράσος τους που ισχυρίζονται «ότι είναι με τον καπετάνιο Δράκο» του γνωστού βιβλίου του Καζαντζάκη.

Στην περίπτωσή τους ταιριάζει "γάντι" η γνωστή ρήση "εκεί που κρεμούσαν τ’ άρματα οι καπεταναίοι, κρεμάνε τώρα οι γύφτοι τα νταούλια"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: