ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Για το δημοκρατικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης


ΔΕΙΤΕ το  βίντεο της ομιλίας του βουλευτή Ανδρ. Ριζούλη. 
https://www.youtube.com/watch?v=GHaGnRjMe9A


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης, τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας σχολιάζοντας ότι το ζητούμενο είναι πως τοποθετείται κανείς πολιτικά επί της απόφασης του ΣτΕ.

''Η ΝΔ μας κατηγορεί για ιδεοληψία επειδή θέλουμε να κατοχυρώσουμε την δημοκρατία στο σχολείο ενώ το ΚΚΕ κατέκρινε την πρακτική της συνέντευξης αλλά δεν είπε τίποτα για την κατοχύρωση του δημοκρατικού χαρακτήρα της εκπαίδευσης σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς''. 

Η δημοκρατία περνά από τον εκπαιδευτικό ανέφερε και όραμα μας είναι η δημοκρατία στο σχολείο που περνά και από τον σύλλογο εκπαιδευτικών στην διοίκηση του σχολείου.
Για την επιλογή διευθυντών εξάλλου υπερασπίστηκε την διδακτική εμπειρία σε πιο μεγάλο εύρος εξηγώντας ότι εκπαιδευτικοί με πρόσθετα προσόντα θα πρέπει να προσφέρουν τις γνώσεις τους κυρίως στην τάξη. 

''Οι γνώσεις δεν πρέπει να αποτελούν απλά πρόκριμα για διευθυντική θέση χωρίς να εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται. Την τάξη''.

Δημοσίευση σχολίου