ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Τραμπούκικο επειδόδιο Κασιδιάρη εντός Βουλής

Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο προεδρεύον Μάκης Μπαλαούρας χρειάστηκε 23 φορές να κάνει επίκληση στην Φρουρά της Βουλής για να αποβάλλει τον τραμπούκο νεοναζί Ηλ. Κασιδιάρη που επιτέθηκε απρόκλητα κατά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ Ν. Δένδια, την ώρα που περνούσε από μπροστά του, κι  αυτό δεν παύει να αποτελεί πρόβλημα για το βαθμό ετοιμότητας, που διαθέτει η Φρουρά.


Ο νεοναζί χειροδίκησε απρόκλητα κατά του Ν. Δένδια, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ - Ομόφωνη καταδίκη από τα κόμματα -  Ν. Βούτσης: Αποβάλλεται η ΧΑ από τις Συνεδριάσεις
Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στην Βουλή όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρης, επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., Ν. Δένδια, εντός της αίθουσας της Ολομέλειας της Βουλής, κατά την επεξεργασίας του πολυνομοσχεδίου για την Β΄ αξιολόγηση. 

Ο Ηλ. Κασιδιάρης στράφηκε απρόκλητα εναντίον του Ν. Δένδια τον έπιασε με τα χέρια και τον έσπρωξε, όταν αυτός πέρασε από μπροστά του κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του για το διαδικαστικό της συζήτησης, ενώ βουλευτές της ΧΑ τον προπηλάκισαν επίσης. Ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο προεδρεύον Μάκης Μπαλαούρας χρειάστηκε 23 φορές να κάνει επίκληση στην Φρουρά της Βουλής για να αποβάλλει τον τραμπούκο νεοναζί κι  αυτό δεν παύει να αποτελεί πρόβλημα για το βαθμό ετοιμότητας, που διαθέτει η Φρουρά.

Μετά την επίθεσή του στον Ν. Δένδια, η Φρουρά της Βουλής απέβαλε τον Ηλ. Κασιδιάρη από την αίθουσα, ο οποίος αποχώρησε βρίζοντας χυδαία τον Ν. Δένδια. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Γ. Λαγός, δικαιολόγησε τον Ηλ. Κασιδιάρη επικαλούμενος τον  ρόλο που είχε ο Ν. Δένδιας ως υπουργός Δικαιοσύνης κατά την περίοδο της δολοφονίας του Π. Φύσσα, που στοίχισε την δίωξη της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης.

Ν. Βούτσης: Αποβάλλεται η ΧΑ από τις Συνεδριάσεις

Φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της ΧΑ έχει συλλογική ευθύνη γι' αυτήν τη συμπεριφορά.

Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι κατόπιν αυτών είναι εντελώς απαραίτητο, πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η ΚΟ της ΧΑ να μη συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο.

«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι διά της χειροδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίας, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα. Όπως πρόσθεσε, οι κανονισμοί φτιάχτηκαν και εφαρμόζονται για την ομαλή λειτουργία της Βουλής.

Ανακοίνωση ΝΔ και απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ, αποποιούμενη ακόμη και την προγματική ύπαρξη του νεοναζιστικού γειγονότος με ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η ΧΑ, διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο. Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος» καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τονίζει πάντως: 
«Λυπούμαστε πολύ αν η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη ΧΑ, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότι η εγκληματική ναζιστική συμμορία "διευκολύνει" τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δημοσίευση σχολίου