ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Επικροτούμε την προτροπή του Μιχάλη ΜαρτίνηΔείτε την προτροπή που έκανε ο Πατρινός Μιχ. Μαρτίνης, στην ομάδα Επτανησίων Δρώμενα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb και επικροτείστε την.  Πρόκειται για την μουσική εκδήλωση των Επτανησιακών Συλλόγων Πάτρας, στο πλαίσιο της Ένωσης με την Ελλάδα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για ενίσχυση στο ίδρυμα Αναπήρων Παίδων ΓΑΛΗΝΗ, του  Συλλόγου ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Ο Mixalis Martinis κοινοποίησε τη δημοσίευση που έκανε στην ομάδα Επτανησίων Δρώμενα.

Αξίζει την στήριξη σας η συγκεκριμένη μουσική εκδήλωση που αποτελεί μια προσπάθεια Επτανησιακών Συλλόγων της Πάτρας στα πλαίσια των Εορταστικών εκδηλώσεων για την Ένωση της Επτανήσου , να ενισχύσουν οικονομικά ένα ίδρυμα της Πάτρας με αναγνωρισμένη προσφορά και Δράση , την ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ !!!!

28 Μάη Κυριακή στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών στις 8.30 μμ ακριβώς !

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ... Τα παιδια της ΚΙΒΩΤΟΥ σας περιμένουν !


Δημοσίευση σχολίου