ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

37η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, Κερασίτσα-Τρίπολη

Φωτογραφία αρχείου.
Η   Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη διοργανώνει  φέτος, την Κυριακή 14 Μάη, την 37η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σε συνέχεια της παράδοσης που ξεκίνησε το 1963 με τον τότε Αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ, Γρηγόρη Λαμπράκη και τους συνοδοιπόρους του. Η πορεία θα ξεκινήσει από την Κερασίτσα Αρκαδίας, πόλη που γεννήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και καταλήγει στην Τρίπολη.


Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει:

54 χρόνια μετά την πρώτη απαγορευμένη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε από τον Γρηγόρη Λαμπράκη και τους συνοδοιπόρους του,  οι συνθήκες τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και διεθνώς, επιβεβαιώνουν ότι όσο υπάρχουν οι αιτίες, όσο υπάρχει η καπιταλιστική μήτρα που γεννά τους πολέμους, η απόσταση ανάμεσα στην «ειρήνη με το πιστόλι στον κρόταφο» των λαών και στον πόλεμο δεν είναι μεγάλη.
Δημοσίευση σχολίου