ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Δεν θα μείνει ρουθούνι να δουλεύει στο δημόσιο, εάν..!



Ας κρατήσει φρένο στην αντικυβερνητική του εξαλλοσύνη ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, που υπενθυμίζω, εξελέγη και με τις ψήφους των πολιτών που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Και κυρίως ας κρατήσει μικρό καλάθι για τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Διότι τα γραπτά μένουν και από αυτά θα κριθεί σε ιστορικό βάθος χρόνου!

Σε μία - από ατύχημα - άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία οι συμβασιούχοι θα είναι η αρχή. Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όσοι σήμερα αβαντάρουν την ΝΔ!


Δεν χρειάζεται καμία απάντηση για το Ελεγκτικό Συνέδριο. H χαιρέκακη δήλωση του προέδρου της ΝΔ είναι δηλωτική των προθέσεών της. 
Μετά από αυτή τη δήλωση όλοι καταλαβαίνουν ότι κάποιοι πάρεδροι αρνήθηκαν να εγκρίνουν εντάλματα πληρωμών παραπέμποντας το ζήτημα στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Μετά από αυτή τη δήλωση όλοι καταλαβαίνουν ότι η ενέργεια αυτή έγινε με εμπλοκή της ΝΔ και προσωπικά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μετά από αυτή τη δήλωση όλοι οι συμβασιούχοι καταλαβαίνουν ποιοι τους θέλουν υπό ομηρεία.
Μετά από αυτή τη δήλωση όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο καταλαβαίνουν ότι σε μία - από ατύχημα - άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία οι συμβασιούχοι θα είναι η αρχή.
Δεν θα μείνει ρουθούνι να δουλεύει στο δημόσιο, αλλά οι εργολάβοι θα κάνουν χρυσές δουλειές με το δημόσιο χρήμα. Αυτό ας το βόλουν καλά στο μυαλό τους όσοι σήμερα αβαντάρουν την ΝΔ, με την προοπτική να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα! 

(Μήνυμα προς το πολιτικό ιερατείο της ορθοδοξίας του ΚΚΕ, ειδικά στην Πάτρα).


__________
Οι φωτογραφίες είναι  από την συνέλευση των εργαζομένων του ΟΤΑ Πάτρας και διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: