ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Καταστροφή!!! Μειώθηκαν κατά τρία τα κρεβάτια...



Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος ΝΔ Ελλάδας.

Αλλά στα ίδια επίπεδα οι επισκέψεις στο νοσοκομείο - 30 ασθενείς περίθαλψε όλο το χρόνο το «Νοσημάτων Θώρακος»!


«Λειτουργεί μια κλινική, η οποία στην δύναμή της  έχει 45 κρεβάτια στον οργανισμό της, αλλά δεν έχει ξεπεράσει τα 30 σε δύναμη. Τώρα πηγαίνοντας στο πολυώροφο με την μελέτη ύπνου έχει 27 κρεβάτια, άρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στα ίδια πλαίσια. 

Οι ασθενείς, που έχουν νοσηλευτεί καθόλα την διάρκεια του χρόνου στο νοσοκομείο δεν έχουν ξεπεράσει τους 30» τόνισε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Νοσημάτων Θώρακος» Χαρά Μαρτσούκα μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7»  και απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση  του σωματείου των εργαζομένων, που γίνεται λόγος,  για μείωση των κρεβατιών. 

Και πω, πω, τι καταστροφή, αφού θα μειωθούν κατά τρία!

«Δεν υπήρχε λογική για 30 άτομα να νοσηλεύονται σε ξεχωριστό νοσοκομείο και να μην έχουν την στήριξη, παρά μόνο από έναν μικροβιολόγο, έναν ακτινολόγο και τους πνευμονολόγους, εκεί όλες οι ειδικότητες είναι στα πόδια τους» υπογράμμισε η ίδια.
«Κάθε ήμερα έφευγαν τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους ασθενείς, από το Γηροκομειό Πατρών στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για να κάνουν μια εξέταση και να επιστρέψουν πάλι στο Νοσημάτων Θώρακος».

Αυτά για να γνωρίζουμε τι κρύβεται πίσω από τις βαρυσήμαντες ανακοινώσεις-μούφα των εργατοπατέρων του τοπικού σωματείου και της Ομοσπονδίας τους, που έχουν κάνει σημαία τους την υποστήριξη των συμφερόντων που λυμαίνονται τους νοσοκομειακούς χώρους!

Ενολίγοις τι ζητούσαν; Το ασφαλιστικό μας σύστημα να καλύπτει την λειτουργία του Νοσοκομείου στο Γηροκομειό, χωρίς να έχουν την αναγκαία άμεση περίθαλψη οι ασθενείς!

Και τούτο γιατί; Διότι φοβούνται μήπως χαθούν οργανικές θέσεις, που τις έχουν παραμάσχαλα πάρει από την εποχή της... «Αλλαής μπρε»,  τότε που έκαναν κουμάντο οι κλαδικές ακόμη και στο μικρότερο δημόσιο οργανισμό! Και που σήμερα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αβαντάρουν τον εκτραχυλισμό, για κομματικούς τους λόγους!

Γι αυτό τα κάνανε τα νοσοκμεία σαν τα μούτρα τους! Και εξέθρεψαν εργατοπατέρες, καρεκλοκένταυρους και θεσηθήρες, που σήμερα κουνούν το δάκτυλο στην κοινωνία! 

Και σαν δουν λιθαράκι να κουνιέται, αρχίζουν τα σκουσμάρια, -με συγχωρείτε για την αδόκιμη έκφρασή μου- σαν τις ανικανοποίητες χήρες!

Ξεχνιέται η αντεργατική στάση τους, απέναντι στις καθαρίστριες του «Άγ. Ανδρέα», που μόλις σήκωσαν λίγο κεφάλι κι αναθάρρησαν από την  απόλυτα σωστή στάση του Υπ. Υγείας που έδιωξε τους... εργολάβους τους οποίους είχε εγκαταστήσει το Σαμαροβενιζέλικο, στα νοσοκομεία, άρχισαν το μπούλινγκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: