ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Οι «αχόρταγοι» του Δήμου Πατρέων ανεπιθύμητοι

Μιλά ο Δ. Μπαρμπούνης για τα βοθρολύματα!
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Μπαρμπούνης, μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» δεν απέκλεισε κινητοποιήσεις των κατοίκων όταν υλοποιηθεί η συμφωνία που έχει γίνει με την Πάτρα για την υποδοχή 5 βυτίων καθημερινά. Τουτέστιν οι... αχόρταγοι είναι ανεπιθύνητοι!
 
 
Όπως είπε ο κ. Μπαρμπούνης οι πολίτες της Δυτικής Αχαΐας θέλουν ο βιολογικός του Δήμου τους να λειτουργεί μόνο τα βοθρολύματα της δικής τους περιοχής και να μην υποδέχεται και άλλα από τις γύρω περιοχές.

«Η Δυτική Αχαΐα είναι «φιλόξενος» τόπος για τον Δήμο Πατρέων. Κάτι τους «ελκύει» εδώ, για τα σκουπίδια κατά καιρούς, τα βυτία, τώρα κ.α. Εμείς πάντα σταθεροί στις απόψεις μας είπαμε ότι ο βιολογικός πρέπει να είναι του Δήμου μας. Τα πέντε βυτία του Δήμου Πατρέων από τα Βραχνέικα δεν πρέπει να έρθουν. Λέμε ότι μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για την λειτουργία του Βιολογικού και ότι η ΔΕΥΑΔ χρωστάει 1,4εκ. ευρώ ή ότι δεν πάνε αρκετά βυτία από τον Δήμο μας, όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλα από την Πάτρα. Πρέπει ο Δήμος να δει τι φταίει και δεν πηγαίνουν βυτία από την περιοχή μας και κάποιοι πετάνε τα λύματά τους στα ρέματα. Δεν θέλουμε όμως να επιβαρύνουμε τον βιολογικό μας, που δεν λειτουργεί τέλεια», ανέφερε ο κ. Μπαρμπούνης.

Πέραν αυτού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον καθαρισμό του Μαλιαγκού, ενός χειμάρρου που τις προηγούμενες ημέρες είχε γεμίσει από λύματα που, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, προέρχονται από εργοστάσια της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: