ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Το 20% του MEGA πωλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη

Ο νέος Ιβάν ο Τρομερός, παίρνει ρεβάνς από τον Κυριακούλη της ΝΔ.


Δυσαρεστημένη η ΝΔ, που χάνει έρισμα στον τηλεοπτικό σταθμό από τον επιχειρηματία, που είχε στοχοποιήσει!


Η ΠΗΓΑΣΟΣ ανακοίνωσε, ότι προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ» (σ.σ.: MEGA) ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ποσοστό της «Πήγασος» στην «Τηλέτυπος» φέρεται να πωλήθηκε σε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Κατ' εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της υπ' αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, η «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοινώνει, ότι προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε.» ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην  ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%.


 Δυσαρεστημένη είναι η ΝΔ, που χάνει έρισμα στον τηλεοπτικό σταθμό από τον επιχειρηματία, που είχε στοχοποιήσει ως πολιορκητικό κριό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσπαθεί να βγει από τα ομαδοποιημένα ΜΜΕ, που ασκούν άθλια αντιπολιτευτική πολιτική, με βάση το οικονομικό τους συμφέρον!


Γι αυτό από το Γραφείο Τύπου της, εκδόθηκε ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Χέρι - χέρι κινείται παλιά και νέα διαπλοκή με τις ευλογίες της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και την ανοχή των ανακεφαλαιοποιημένων από το ελληνικό Δημόσιο, διοικήσεων των τραπέζων.



Η συμφωνία Μπόμπολα – Σαββίδη, για την εξαγορά του 20% του MEGA, αποτελεί μια ακόμη συντονισμένη προσπάθεια των παραδοσιακών, αλλά και των νεότερων πυλώνων της διαπλοκής να ελέγξουν την ενημέρωση εις βάρος της Δημοκρατίας, του πλουραλισμού και των Ελλήνων πολιτών. 



Καθόλου τυχαία η συμφωνία των δυο επιχειρηματιών. 



Από τη μια πλευρά, ο κ. Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους - δεν έχει ελεγχθεί για τον δυσθεώρητο δανεισμό του και από την άλλη ο κ. Ιβάν Σαββίδης, στον οποίο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος επιχειρούν να του χαρίσουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ». 

ΣΥΡΙΖΑ: Σε λίγο θα μας πουν ότι υπάρχει και ανίερη συμμαχία


Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν πολύ άγχος και επιμένουν να καταλογίζουν στην κυβέρνηση ευθύνες για επιχειρηματικές συναλλαγές στο χώρο των ΜΜΕ, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στη ΝΔ.

“Σε λίγο θα μας πουν ότι υπάρχει και ανίερη συμμαχία της κυβέρνησης με τις τράπεζες και τις Ανεξάρτητες Αρχές για να ρίξουμε τον κ. Μητσοτάκη.
Γελάει ο κόσμος.

Υ.Γ. Σχετικά με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη περί πλεονασμάτων, αποδεικνύεται ότι έχει κοντή μνήμη. Διότι ξεχνά ότι ήταν υπουργός της κυβέρνησης που είχε δεσμεύσει τη χώρα με πλεονάσματα 4% μέχρι το 2030!”, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: