ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Το ανώτερο 6 κανάλια χωράνε στο φάσμα


Πολύς καβγάς για το τίποτα και στη μέση η απόπειρα να ανατραπεί η θέση της κυβέρνησης



Επανάκαμψη στα ίδια για τις τηλεοπτικές άδειες. Πολύς καβγάς για το τίποτα και στη μέση η απόπειρα να ανατραπεί η θέση της κυβέρνησης για το συνολικό αριθμό καναλιών που χωρά το φάσμα. Τελικά από 4 ως 6 ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας χωρούν στο, διαθέσιμο για τηλεοπτική εκπομπή, φάσμα, όπως προέκυψε από διάφορες τοποθετήσεις στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΣΡ, με την παρουσία εκπροσώπων της ΕΕΤΤ, της ΕΡΤ, της Digea και του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Χρήστου Καψάλη.

Οι παραπάνω τοποθετήσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση των ιδιωτικών καναλιών για δυνατότητα εκπομπής τουλάχιστον 9-12 τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση, η οποία ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο, ακούστηκε επανειλημμένως η άποψη ότι, για λόγους αποκατάστασης της συνταγματικής τάξης, ο διαγωνισμός θα πρέπει να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: