ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Το Orange Grove Patras στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα



Άτομα, τα οποία έχουν μία καινοτόμα ιδέα και επιθυμούν να την εξελίξουν σε επιχείρηση ή θέλουν να δώσουν ώθηση σε ένα υφιστάμενο νέο επιχειρηματικό τους εγχείρημα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
 
Το Orange Grove Patras αποτελεί μια  «θερμοκοιτίδα»  για τη στήριξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Στα άτομα ή τις ομάδες που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής, θα προσφερθεί  η μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν και εξελίξουν το επιχειρηματικό τους εγχείρημα, με συμβουλευτική και υποστήριξη από μέντορες, που διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της επιχειρηματικότητας, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά workshops από ειδικούς, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και δυνατότητες δικτύωσης με ένα ευρύ επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove Athens, της Ολλανδικής Πρεσβείας, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και του τοπικού & ολλανδικού επιχειρηματικού κόσμου. 
 
Ο ένας εκ των ιδρυτών του Orange Grove Patras ο Γιάννης Κανελλόπουλος μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» για τους στόχους του συγκεκριμένου εγχειρήματος. «Σκοπός μας είναι να δώσουμε κάποιες βασικές γνώσεις σε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μια καλή ιδέα , που αφορούν περισσότερο το κομμάτι της προώθησης ιδέας, της βελτίωσής της, ώστε να είναι πιο εμπορική, και πως παρουσιάζουμε το προϊόν με αυτή την υπηρεσία μας, για να είναι εύκολο αντιληπτό από τους δυνητικούς καταναλωτές ή επενδυτές μας, για να το πάμε παρακάτω. Το δεύτερο είναι η υποστήριξη από μια ομάδα ανθρώπων, όπου ονομάζονται μέντορες , το έχουν ξανακάνει, έχουν ήδη πετύχει στην ζωή τους και οι οποίοι χωρίς κάποια αμοιβή μπορούν να βοηθήσουν αυτές τις ομάδες με ιδέες, να συζητήσουν τις προτάσεις τους και να τους δώσουν ιδέες και υλικό». 
 
 
Το Orange Grove Patras είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκινά φέτος τη λειτουργία του στην Πάτρα, ως προέκταση του αντίστοιχου επιτυχημένου Orange Grove στην Αθήνα, με στόχο την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και του τοπικού οικοσυστήματος νέων επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα. 
 
«Όταν ξεκινάς μια τέτοια προσπάθεια, τα μάτια διαφόρων επενδυτών αρχίζουν και στρέφονται και προς εσένα. Έχεις ένα χώρο, όπου επωάζονται και δημιουργούνται διάφορες ιδέες, οι οποίες μπαίνουν στο στόχαστρο ανθρώπων, οι οποίοι θα θέλουν να έρθουν, να μιλήσουν με τα παιδιά, να ακούσουν τις ιδέες τους και να τους δώσουν και αυτοί την δική τους προσέγγιση στα πράγματα», υπογράμμισε ο κ. Κανελλόπουλος.
 
Το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι αποτέλεσμα κοινής συνεργασίας της Πρεσβείας της Ολλανδίας, του Orange Grove Athens και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών. «Το επιστημονικό πάρκο Πάτρας είχε στα σχέδιά του την δημιουργία διαδικασία προθερμοκοιτίδας. Με χαρά δεχτήκαμε να συνεργαστούμε με τα παιδιά αυτά, να τρέξουν την διαδικασία αυτή, να είμαστε δίπλα τους έτσι ώστε να υπάρχει ένας ισχυρός πόλος προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας…Εάν δεν δημιουργούμε δομές, όπου η παραγόμενη γνώση μπορεί να γίνεται ωφέλιμο προϊόν για την κοινωνία, κάτι μας λείπει» επεσήμανε ο πρόεδρος του επιστημονικού πάρκου Πάτρας Βασίλης Αναστασόπουλος.
 
Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα υποστήριξης του Orange Grove Patras έχουν άτομα ή ομάδες, από 18 έως 45 ετών, που θα υποβάλλουν αίτηση στο bit.ly/orangegrovepatras_call, έως τις 10 Μαρτίου , και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής από την επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: