ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Τα αδέσποτα στο έλεος του Δημάρχου

Η τραγική κατάσταση παραμένει

Του Ηλία Κυριακόπουλου

Έχει περάσει πάνω από ένα έτος από τότε που δεκάδες αδέσποτα της Πάτρας είδαν την «πόρτα» της μέριμνας στο Πανεπιστήμιο να κλείνει. Αποτέλεσμα; Όλα αυτά τα δεκάδες αδέσποτα να βρεθούν χωρίς στέγη στους δρόμους της πόλης.


Τότε, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, είχε υποσχεθεί σε όλους τους τόνους ότι θα βρισκόταν λύση άμεσα. Μέχρι την Άνοιξη, τόνιζε.
Πέρασε ή Άνοιξη, ήρθε το Καλοκαίρι, ήρθε και το Φθινόπωρο και μετά ο Χειμώνας! Από την πλευρά του Δήμου Πατρέων, μηδέν.
Μονάχα κάτι ψευτοσυσκέψεις και εννοείται ανάλογα δελτία τύπου ότι «το θέμα προχωρά».

Ας πούμε όμως ότι το δεχόμαστε όλο αυτό το παραμύθι και το τρώμε κιόλας.

Αυτό που δεν μπορούμε να χωνέψουμε όμως, είναι ότι αυτές οι ψυχές, παραμένουν άστεγες, παραμένουν έρμαια των καιρικών συνθηκών, έρμαια της σκληρής επιβίωσής τους.

Και αναρωτιόμαστε: Τι έχετε κάνει τελικά κ. Δήμαρχε γι’ αυτά τα ζώα, τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά σας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε «τίποτα», ή ότι και για αυτά φταίει ο καπιταλισμός…
Ας απαντήσετε με πράξεις για μια φορά. Στο κάτω κάτω, πρόκειται για ζωές. Λίγη ευαισθησία, δεν βλάπτει στο συγκεκριμένο ζήτημα..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: