ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πάλι βολεύτηκε ο κυρ Κώστας, με τις κλήσεις των ΙΧ


Φωτογραφία αρχείου, από παράνομο παρκάρισμα Ανακριτικού της Τροχαίας... Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 24-9-2016 στον Έβρο και αναρτήθηκε από το www.koutipandoras.gr



Επίκειται διαγραφή κλήσεων Πατρέων, παρελθόντων ετών, όπως τον ενημέρωσε το Υπ. Εσωτερικών, της καπιταλιστικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Ο Δήμαρχος Πατρέων, στην αρχή της συνεδρίασης, ενημέρωσε το Σώμα για το θέμα των ενημερώσεων που αφορούν απλήρωτες κλήσεις πολιτών περασμένων χρόνων, τις οποίες έστειλαν οι οικονομικές υπηρεσίες, κάνοντας γνωστό, ότι με εντέλλεστε προς τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, ζητά να ανασταλεί η αποστολή των σχετικών ενημερωτικών επιστολών, καθώς εκκρεμεί διευθέτηση του ζητήματος από το Υπουργείο Εσωτερικών, ως ενημερώθηκε από τον Παναγ. Σκουρλέτη.

Στο εντέλλεστε ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής: «Να αναστείλετε την αποστολή ενημερώσεων που αφορούν κλήσεις – πρόστιμα παρελθόντων ετών, όπως σχεδιάζεται από την υπηρεσία σας.

Για το θέμα αυτό, μετά από συνάντηση και επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών,  υπάρχει η δέσμευση ότι άμεσα, έως το τέλος Μαρτίου, θα εισαχθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, στο οποίο υπάρχουν ρυθμίσεις για κλήσεις και άλλου είδους οφειλές. Σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, απαιτείται άλλου είδους αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, που αφορά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι είναι εν ισχύ τα υπ’ αρ. 4025/21-9-2016 και 4905/19/11/2015 έγγραφα (αντίγραφα των οποίων σας επισυνάπτουμε). Αυτά που αφορούν στις οφειλές πάνω από 50.000 €, καθώς επίσης η μη αποστολή στην ΔΟΥ βεβαιωμένων καταστάσεων, για τις υπόλοιπες κατηγορίες».

Εννοείται, αλλά δεν αναγράφεται στο εντέλλεσθε του κ. Πελετίδη, -για λόγους συνωμοτικότητας- πως η... καπιταλιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ της διεθνούς μπουρζουαζίας, το κάνει αυτό -την παραγραφή προστίμων- για να επιφέρει άμβλυση των επαναστατικών χαρακτηριστικών του λαού των ΙΧήδων, που τώρα συμβιβαζόμενος με τους Καουτσκικούς αναθεωρητές της κυβέρνησης, θα συντείνουν στην συνδιαλλαγή με τα αστικά σχήματα κλπ!

Όπερ σημαίνει ότι πάλι τον βόλεψε το δήμαρχο του ΚΚΕ στην Πάτρα, η κυβέρνηση  του Τσίπρα. Και δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν ή επιχειρείται αλτερνατίδα α λα ιταλιάνα Τσίπρα-Πελετίδη ή ως παλιός ΚΝίτης ο πρώτος του ξύπνησε μέσα του κάτι από τα παλιά!

Όπως και να 'χει το θέμα, πάλι βολεύτηκε ο κυρ Κώστας. Και τώρα κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.  Θα του αναγνωρίσουμε όμως ότι και τούτη τη φορά, όπως με τη διευθύντρια του ΟΑΕΔ, που του παραχώρησε το Πλατανόδασος, δεν προχώρησε σε αντικυβερνητικούς... εξάψαλμους, Σαρακοστή που περνάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: