ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός σε σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ



Η ομάδα εργασίας για θέματα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει την Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον νέο χώρο/στέκι της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ «Σπούτνικ» (Μυλλέρου και Κεραμεικού, Μεταξουργείο, Αθήνα) και ώρα 12.00.

Σε κάλεσμά της αναφέρει:


«Στο πλαίσιο διεύρυνσης και εμπλουτισμού της ομάδας μας, καλούμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στον διάλογο για τις επεξεργασίες που θα διαμορφώσουν τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς στο χώρο των ΛΟΑΤΚΙ ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για συμμετοχή στη συνάντηση ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο σχετικό με αυτά τα ζητήματα,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: sogie@googlegroups.com, αναγράφοντας εφόσον το επιθυμείτε τα στοιχεία,  τον τομέα απασχόλησης και (ερευνητικά ή άλλα) ενδιαφέροντα σε σχέση με το αντικείμενο της ομάδας, τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και την Οργάνωση Μελών στην οποία ανήκετε. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944340855. 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: