ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Λοστοφόρα βία στο Πανεπιστήμιο Πατρών κατά φοιτητή

Εκτός κινδύνου ο φοιτητής που δέχθηκε επίθεση με λοστό από κουκουλοφόρους στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Το θύμα είναι μέλος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ ΝΔΦΚ



Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ο φοιτητής που δέχθηκε επίθεση με λοστό στο κεφάλι το πρωί της Τρίτης στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν διατρέχει κίνδυνο.


Ο φοιτητής αναμένεται να λάβει εξιτήριο αύριο από το νοσοκομείο.
Νωρίτερα
Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκαν μέλη της παράταξης ΔΑΠ ΝΔΦΚ του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί μια ομάδα ατόμων έχοντας καλύψει τα πρόσωπα της, έκανε επίθεση στα τραπεζάκια της ΔΑΠ, προκαλώντας ζημιές.

Παράλληλα, χτύπησε και έναν φοιτητή μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ με σιδερολοστό στο κεφάλι, με τον τραυματία να μεταφέρεται εσπευσμένα με διάσειση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο τραυματίας νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου και με μικρή απώλεια μνήμης. Στο νοσοκομείο έσπευσε και η πρύτανις Βενετσάνα Κυριαζοπούλου πληροφορηθεί από κοντά την κατάσταση της υγείας του φοιτητή.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό βίας μέσα σε λίγες μέρες κατά μέλους της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Για το θέμα εξέδωσε  ανακοίνωση η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Πάτρας. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί, ομάδα κουκουλοφόρων και μη ατόμων, εισέβαλε σε Πανεπιστημιακούς χώρους και προκάλεσε τραυματισμό φοιτητών του Πανεπιστημίου μας και βανδαλισμούς. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις αυτές και κάθε μορφή βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: