ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ξανθός: Κρατήσαμε όρθιο, προσωπικό και σύστημα υγείας

«Μόνο αυτή η κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει το προοδευτικό όραμα αυτής της μεταρρύθμισης - τομής στην ψυχική υγεία, σε συνέργεια και με το υπουργείο Εργασίας. Είμαστε απολύτως δεσμευμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο αποασυλοποίησης όλων των ψυχιατρείων» τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.


Παράλληλα, ο Αν.Ξανθός κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την μεταρρύθμιση στην ψυχική υγεία, κατηγόρησε όσους «αναπαράγουν την καταστροφολογία», ότι «προσβάλλουν την νοημοσύνη και των εργαζομένων στο δημόσιο σύστημα υγείας και των πολιτών».

«Υπήρξαν πολύ συγκεκριμένα δείγματα γραφής της σημερινής κυβέρνησης. Πολύ σημαντική μεταρρύθμιση, τομή, και κοινωνικού χαρακτήρα είναι η πρόσβαση στην ασφαλιστική κάλυψη όλων, χωρίς εισοδηματικά ή εργασιακά κριτήρια», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Επιπλέον, ο ίδιος, πρόσθεσε ότι «καταφέραμε και κρατήσαμε όρθιο, και το προσωπικό και το σύστημα υγείας, με ενέσεις χρηματοδοτικές. Προσλάβαμε 2.200 άτομα μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που ανέλαβε ήδη υπηρεσία στα νοσοκομεία. Αυτά τα γνωρίζουν και οι εργαζόμενοι και οι πολίτες».

Πηγή: ΑΜΠΕ
Δημοσίευση σχολίου