ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Παρόντες οι Μπερτόδουλοι της «Ελευθερίας του Τύπου»Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Νίκος Φίλης το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία του Τύπου που τον έφερνε να ζητά εκλογές.


«Η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν πληγεί σκληρά από την κρίση. Βιάζονται λοιπόν όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών» σημειώνει ο Ν. Φίλης και προσθέτει:

«Οι εξελίξεις θα συζητηθούν στην ώρα τους, στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με κοινή αγωνία και ευθύνη για την πατρίδα και τους πολίτες θα ληφθούν οι αποφάσεις. Για το λόγο αυτό, δεν έχω κάνει καμιά δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών  σε κανένα μέσο ενημέρωσης,  όπως τεχνηέντως  με εμφανίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ελευθερία του Τύπου».

Κοινώς για μία ακόμη φορά εμφανίστηκαν Μπερτόδουλοι από τις στήλες της λαθρόβιας «Ελευθερίας του Τύπου»! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μαϊμού δημοσκόπηση στον ορίζοντα για λαθρόβιο έντυπο...
Δημοσίευση σχολίου