ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Με αφορμή τα κουπόνια, αναγκαία η επαναφορά ΣΣΕ


«Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της επαναφοράς του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ύπαρξης ισχυρών συλλογικών συμβάσεων που θα προστατεύσουν τους εργαζόμενους από τέτοια αυθαίρετα φαινόμενα, καθώς οι εργοδότες όλο και πιο συχνά επιχειρούν να εξοικονομήσουν πόρους με αυτόν τον τρόπο».
 
Τα παραπάνω δήλωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, στο Bloomberg, με αφορμή ρεπορτάζ του πρακτορείου για πληρωμή εργαζομένων στην Ελλάδα με κουπόνια, αντί μισθού.

Η ίδια με ανάρτηση της στο προσωπικό λογαριασμό της στο facebook προσθέτει ότι «όταν υπάρχουν συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις, υπάρχει λιγότερη παραβατικότητα και το εργατικό δυναμικό έχει περισσότερα εργαλεία για να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: