ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Για κοιτάχτε ποιοι μιλούν για αξιοκρατία

Οι εμπνευστές των απολύσεων!

Με μία ανάρτηση στο twitter απάντησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργου Γεωργαντά, ότι το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων δεν προωθεί την αξιοκρατία.


«Οι εμπνευστές των: αξιολόγηση=απόλυση
διαθεσιμότητα=απόλυση
κινητικότητα=απόλυση
τολμούν και μιλούν για αξιοκρατία», 

τονίζει η υπουργός στον προσωπικό λογαριασμό της.

Η δήλωση του Γιώργου Γεωργαντά ανέφερε ότι: 

«Η αξιολόγηση – παρωδία στη Δημόσια Διοίκηση ξεκινάει σήμερα σύμφωνα με την εγκύκλιο της αρμόδιας Υπουργού. Μια διαδικασία, η οποία προσβάλλει τη νοημοσύνη των άξιων Δημοσίων Υπαλλήλων και την εμπιστοσύνη των φορολογούμενων πολιτών στο Κράτος, εμφανίζεται ως μεγάλη μεταρρύθμιση.

Η αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο του 2016 και ξεκινάει ένα χρόνο μετά πάει τη Δημόσια Διοίκηση τουλάχιστον μια εικοσαετία πίσω.

 Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί για ένα σύγχρονο και αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης.  Αυτό θα πράξει όταν σύντομα θα είναι πάλι Κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: