ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Πήρε το Πλατανόδασος χωρίς αντικυβερνητικό δεκάρικο

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμφωνίας.

Κάντε το σταυρό σας. Κάποιο θαύμα θα έγινε. Ο Κ. Πελετίδης δεν τα έβαλε με τη Διοικήτρια. Ίσως αυτό τον μήνα είναι η σειρά του Τζούλιου Συναδινού!


Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με τη ∆ιοικήτρια του ΟΑΕ∆, Μαρία Καραμεσίνη, η παραχώρηση χρήσης του «Πλατανοδάσους», οικοπέδου συνολικής έκτασης 59 στρεμμάτων, καθώς και η παραχώρηση χρήσης 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών συγκέντρωσης σε τέσσερις οικισμούς Εργατικών Κατοικιών. 
 Μετά τις υπογραφές, ο Δήμαρχος Πατρέων, δήλωσε:

«Η υπογραφή της παραχώρησης από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο Πατρέων του Πλατανόδασους και των καταστημάτων σε εργατικά συγκροτήματα, αποτελεί μια ακόμα θετική εξέλιξη στις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για αιτήματα που για πολλά χρόνια ως αντιπολίτευση και 2,5 χρόνια ως Δημοτική Αρχή με συνέπεια απαιτήσαμε από τις κυβερνήσεις και τον ΟΑΕΔ.

Το Πλατανόδασος στην περιοχή των εκβολών του Χαράδρου στην παραλία Προαστείου, είναι χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που είναι πλήρως εγκαταλειμμένο και η Δημοτική Αρχή, με άμεσες παρεμβάσεις και τη συνεργασία των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής θα δημιουργήσει μια ακόμα όαση πρασίνου για όλους τους Πατρινούς.
Οι χώροι που παραχωρούνται στα εργατικά συγκροτήματα, θα ανακαινιστούν και θα αποτελέσουν κυψέλες δράσεων και δημιουργίας, θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες λειτουργίας σημαντικών υποδομών του Δήμου, των Εκπολιτιστικών Συλλόγων και άλλων φορέων.

Η παραχώρηση των κτιρίων του ΟΑΕΔ στο Δήμο βάζει τέλος στην πολύχρονη απαξίωσή τους και δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν για την κάλυψη των οξυμένων λαϊκών αναγκών».

Παρέδωσε υπόμνημα για τα Γραφεία του ΟΑΕΔ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, αναφέρθηκε και στο θέμα των Γραφείων του ΟΑΕΔ στην Ακτή Δυμαίων  και της παρέδωσε το εξής υπόμνημα:

«Πληροφορούμαστε ότι υπάρχει στη σκέψη του ΟΑΕΔ, το κλείσιμο των γραφείων του, που βρίσκονται Ακτή Δυμαίων.

Εάν αυτό ισχύει, θα σας παρακαλούσαμε να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

«Στο Νότιο Τομέα της Πάτρας, αλλά και των γειτονικών Δήμων, συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των λαϊκών στρωμάτων. Εδώ βρίσκονται επτά (7) συγκροτήματα εργατικών κατοικιών , εδώ είναι οι οικογένειες των εργαζομένων που δούλευαν παλαιότερα, στα εργοστάσια της περιοχής, εδώ λειτουργεί ο ΒΙΟΠΑ και πιο πέρα η ΒΙΠΕ Πατρών. Η περιοχή αυτή, βιώνει με μεγαλύτερη ένταση τις επιπτώσεις της καπιταλιστικής κρίσης, την ανεργία και την φτώχεια.

Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να μετακινηθούν και να πάνε στην άλλη άκρη της πόλης.
Με την βεβαιότητα, ότι θα δείτε όλες τις οπτικές γωνίες του θέματος της λειτουργίας των γραφείων του ΟΑΕΔ, είμαστε στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σε σχέση με την κοινωνική σύνθεση του πληθυσμού της περιοχής  και την αναγκαιότητα ύπαρξης γραφείων του ΟΑΕΔ, προς εξυπηρέτησή τους». 
Σημείωση του Istologiou:

Κάντε το σταυρό σας. Κάποιο θαύμα θα έγινε, που ο Δήμαρχος Πατρέων σήμερα δεν εκφώνησε καναν  δεκάρικο για την κακιά κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που του παραχώρησε το πλατανόδασος και τον... έκθεσε στα μάτια των... ούλτρα επαναστατών! Εκτός και εάν αυτό τον μήνα είναι η σειρά του Τζούλιου Συναδινού!
Δημοσίευση σχολίου