ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Διαπραγμάτευση: Εκκίνηση με το 2% του ΑΕΠ

Μπορεί και να μειωθεί στη συνέχεια

Το 2% του ΑΕΠ τέθηκε ως σημείο εκκίνησης για τις διαρθρωτικές κινήσεις, σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα με γνώση των διαπραγματεύσεων, κατά τη συνάντηση της ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.


Κατά τον ίδιο παράγοντα, αυτό μπορεί να μειωθεί στη συνέχεια της διαπραγμάτευσης. «Όποιος και εάν είναι ο αριθμός, ισχύει και για τα καλά και για τα κακά μέτρα» διευκρίνισε επίσης.


Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών με αντικείμενο το νέο υπερταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις και ο υπουργός αποχώρησε χωρίς δηλώσεις. 

Το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών με αντικείμενο τα θέματα της ενεργειακής πολιτικής (ΝΟΜΕ κ.λπ.). 

Σύμφωνα με παράγοντα του υπουργείου, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, ενώ θα υπάρξει νέα συνάντηση σε υπουργικό επίπεδο στο τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: