ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Χρ. Φωτόπουλος: «Δυστυχώς οι εκκλήσεις και οι παρεμβάσεις των αστυνομικών υπαλλήλων δεν εισακούστηκαν»

Στο ίδιο έργο συμμετέχοντες χρυσαβγίτες και αστυνομικοί.


Κόλαφος κατά του υπουργού Δένδια, που παχυδερμικά στέκεται στη θέση του και δεν παραιτείται

Aφού έδειξαν ανοχή προς τη νεοναζιστική βία τουλάχιστον ένα χρόνο, έπρεπε να υποστούμε τον κόλαφο της Ευρώπης για αφυπνιστεί το Υπ.ΠΡΟ.ΠΟ. Τι κι αν φώναζαν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, τι κι αν πρότεινε μέτρα η αριστερά ο Ν. Δένδιας το χαβά του. Μαζί του και οι κυβερνητικοί Λαζαρίδης, Μπαλντάκος. Από κοντά και ο Ευ. Βενιζέλος, μαζί με όλο τον μνημονιακό τύπο που θεωρούσε την ΧΑ ως κόμμα και την συμπεριελάμβανε μάλιστα και στις έρευνες κοινής γνώμης που παρήγγειλε.

Τώρα μετά το τρίτο έγκλημα από χρυσαβγίτη (δύο αλλοδαποί, ένας έλληνας) οι κυβερνητικοί ξύπνησαν και τα στόματα άνοιξαν. Ο Ν. Δένδιας όμως με παχυδερμική αντίληψη εμφορούμενως, ούτε που σκέπτεται την παραίτηση, έστω και τώρα για να δείξει ότι του έμεινε ψήγμα  ευαισθησίας.   
«Την τελευταία τριετία υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά στα οποία συνάδελφοι επέδειξαν ανοχή σε κρούσματα βίας από μελή της Χρυσής Αυγής», παραδέχτηκε στο ΣΚΑΪ σήμερα ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο Χρ. Φωτόπουλος υποστήριξε ότι η Ομοσπονδία είχε κάνει πολλές παρεμβάσεις τόσο στην ηγεσία της ΕΛΑΣ όσο και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

«Δυστυχώς όμως» όπως είπε «οι εκκλήσεις και οι παρεμβάσεις δεν εισακούστηκαν».



Δεν υπάρχουν σχόλια: