ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβεβαιώσεις Δένδια για την δημοκρατική προσήλωση της ΕΛΑΣ, αλλά όχι για την παραίτησή του

Γιαυτό σας λέω. Πρέπει να φορτωθούν την ευθύνη για το μπάχαλο οι άλλοι κι όχι να παραιτηθώ εγώ. Γιαν την ΝΔ ρε γαμώτο!


Σύγκληση της Ολομέλειας για την αντιμετώπιση της Χ.Α. ζήτησε σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου ο Ν. Δένδιας διαβεβαίωσε για την προσήλωση της αστυνομίας στο εργο της, αλλά δεν εξήγησε γιατί απομάκρυνε αξιωματικούς της και δεν ανέλαβε ο ίδιος της ευθύνη για αυτούς τους αξιωματικούς που διορίστηκαν από την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Τούτο δίνει την εντήπωση κίνησης εντυπωσιασμού για να αποφύγει το συνολικό πολιτικό κόστος, ιδιαίτερα μετά την απειλεί Σβόμποντα ότι δεν θα είναι δεκτή ελληνική προεδρία στην ΕΕ με το ωαζιστικό τέρας να διαπλέκεται με τα σώματα ασφαλείας!

Ένα είναι σίγουρο. Ο Αντ. Σαμαράς με το επιτελείου που καθοδηγείται από το ακροδεξιό  «Δίκτυο 21» των Λαζαρίδη-Μπαλτάκου, με την επικουρία του Δένδια, έπαιξαν επί ένα χρόνο το παιχνίδι της ανοχής προς την ΧΑ κι αντί να την απορροφήσουν στο κόμμα τους την αποθράσυναν, φθάνοντας έως εδώ με την διχαστική θεωρία των δύο άκρων που εξομοιώνει το νεοναζιστικό παρακράτος με την αριστερά, τα συνδικαλιστικά και πολιτικά κινήματα και ότι κινείται εντός του δημοκρατικού τόξου. 

Εξίσωσε τον φασισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ που απηχεί τις προσδοκίες του ενός τρίτου της κοινωνίας, που βρίσκεται προ των πυλών της ανάληψης της κυβέρνησης. Και που για αυτό τίθεται το ερώτημα εάν σήμερα θεωρούν εκτός δημοκρατικού τόξου το ένα τρίτο της κοινωνίας, και εκ τούτο αποβλητέου από τον εθνικό κορμό, αύριο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει κυβέρνηση αυτοί οι κύριοι που υπεραμύνονται  του έθνους τι θα πράξουν; 

Αίτημα από Αλέξη Τσίπρα
 
Στο μεταξύ αίτημα κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη για σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για την αντιμετώπιση της νεοναζιστικής βίας, την ίδια ώρα που από το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περνούσαν οι Μεϊμαράκης, Αθανασίου και Δένδιας ύστερα από πρόσκληση του Κάρολου Παπούλια.

Λίγο πριν τις 12.30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε την σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το Κοινοβούλιο.

Στις 11.30 στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης, ενώ στις 2 μμ συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια είχε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου και στις 3 μμ ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως Ν. Δένδιας.

Χθες, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και μια ώρα αργότερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Φώτης Κουβέλης.

Ο δε Φώτης Κουβέλης αν και χαρακτήρισε μέγιστο λάθος την απόρριψη της σύσκεψης από κύκλους του πρωθυπουργού και ο ίδιος επανέφερε το ζήτημα της μη ψήφισης του αντιρατσιστικού νόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: