ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πραξικοπήματα δεν προαναγγέλλονται, απαντούν οι απόστρατοι ΛΟΚατζήδες που προτρέπουν το λαό να ρίξει την κυβέρνηση

Το ιστολόγιο της ΚΕΕΔ

ΚΕΚΔ - Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων
Η ιστοσελίδα των εφέδρων Λοκατζήδων και άλλων που έκανε την εμφάνισή της σήμερα και έσπειρε πανικό στο Μαξίμου. Όταν θέριευαν τους νεοναζί, ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι θα βρεθούν προ τοιούτων καταστάσεων. Λίγο απέχουν από αυτές της Αιγύπτου και των άλλων τριτοκοσμικών χωρών!

Εισαγγελική έρευνα από τον Άρειο Πάγο μετά την προτροπή στους πολίτες να ρίξουν την κυβέρνηση


Εισαγγελική έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κυρία Παναγιώτα Φάκου με αφορμή κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση. Την έρευνα θα διενεργήσει η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και θα αναζητηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Σήμερα το πρωί η ΚΕΕΔ ανήρτησε στο ιστολόγιο της απάντηση για τα όσα ακούστηκαν περί πραξικοπήματος:

«Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.

Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμίας πλευράς. Μένουμε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον ελληνικό λαό που εκδηλώνεται με συρροή μηνυμάτων.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν εμφανίστηκε χθές. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα ενδεικτικά αναφέρονται:

Αντιμνημονιακή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Γερμανική πρεσβεία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Ανωτάτη Αρχή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Α. Μέρκελ.

Τα συνθήματά μας είναι "Δεν υπάρχει δεξιά - δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων Ιερά" και "Μαζί - μαζί να φύγουν οι Ναζί".

Τυχόν διασυνδέσεις της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Μας ενώνει η ελληνική Σημαία και η αγάπη μας για τη Πατρίδα. Η πρόσκληση και η διακήρυξή μας, έχουν σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς».

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπό την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακελάκος αλλά και ο κ. Κ. Τζαβέλας εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.




Ποια είναι η οργάνωση Εφέδρων Καταδρομέων ΚΕΕΔ


Στο ιστολόγιο που έχουν δημιουργήσει, οι Εφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων αναφέρουν πως είναι οι:
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:
Ταξίαρχος ε.α Τζιάκης Ιωάννης
ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:
Συνταγματάρχης ε.α Ιωαννίδης Μιχαήλ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:
Αντισυνταγματάρχης ε.α Δημητρόπουλος Νικόλαος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:
Λοχίας (ΚΔ) Λιαμπός Κωνσταντίνος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:
Ανθυπολοχαγός (ΔΕΑ) Μαρόπουλος Μάριος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣ:
Καταδρομέας Πάλιουρας Δημήτριος
Πεζοναύτης Παπανάγνου Πέτρος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
Καταδρομέας Θεοφιλόπουλος Παναγιώτης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
Πεζοναύτης Δρανδάκης Κωνσταντίνος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:
Λοχίας (ΚΔ) Λυμπέρης Δημήτριος

Στο μπλογκ τους αρνούνται ότι έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή και διαψεύδουν ότι στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύουν μέλη της Χρυσής Αυγής. Η ΚΕΕΔ λειτουργεί με διαχωρισμό διοίκησης και επιτελείων στους οποίους έχουν τοποθετηθεί ως διοικητές συγκεκριμένοι πρώην πεζοναύτες.








Δεν υπάρχουν σχόλια: