ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Παπαδημούλης: «Θα μετατρέψουμε σε δημοψήφισμα τις εκλογές αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αβγής»

Ενώ ο Δημ. Παπαδημούλης χαρακτηρίζει ψυχικά διαταραγμένους όσους ασχολούνται, λόγω απειλής παραίτησης της ΧΑ, με σενάρια αποσταθεροποίησης, ο Ν. Μιχαλολιάκος σήμερα είπε: «Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά» καθότι «η ΧΑ υπερασπίζεται την τιμή της»(!).


«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει σε διπλό δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού και του μνημονίου τις εκλογές στην περίπτωση που παραιτηθούν οι βουλευτές της ΧΑ»

Η παραφιλολογία που θέλει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτούνται ομαδικά για να προκαλέσουν εκλογές σε 15 περιφέρειες έφθασε να συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης έσπευσε σήμερα Πέμπτη να καλέσει τη Χρυσή Αβγή να κάνει πράξη την «απειλή», προσθέτοντας «μακάρι να το κάνουν, γιατί θα χάσουν τις εκλογές και θα μας αδειάσουν τη γωνιά», ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε να προεξοφλήσει ότι πιθανές επαναληπτικές εκλογές «ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις μετατρέψει σε δημοψήφισμα ενάντια στο ναζισμό, αλλά και στα μνημόνια».


Πάντως σήμερα ο Ν. Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Παππά, δημόσια έκανε δηλώσεις που αναμεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ, αποποιήθηκε ότι η οργάνωσή του είναι εγκληματική και χαρακτήρισε «εγκληματίες είναι όλοι αυτοί» της κυβέρνησης με τα μέτρα που παίρνουν. Κι ακόμη ότι «όλα τα σενάρια είναι ανοικτά» καθότι «η ΧΑ υπερασπίζεται την τιμή της»(!)

Η συζήτηση στη Βουλή έγινε λίγες ώρες μετά τη διαρροή, από τους ίδιους τους χρυασυγίτες βουλευτές, σεναρίου που θέλει να υποβάλουν ομαδικές παραιτήσεις για να προκαλέσουν επαναληπτικές εκλογές σε 15 μεγάλες περιφέρειες της χώρας. Και μολονότι η διαρροή είχε γίνει από τους ίδιους τους βουλευτές της Χρυσής Αβγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε και αυτός να πει «δεν θα σας αδειάσουμε τη γωνιά».

Δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, είχε πει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει σε διπλό δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού και του μνημονίου τις εκλογές στην περίπτωση που παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Θα τις μετατρέψει σε σκαλοπάτι για νέες εκλογές και νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι κάλπες είναι πάντα η διέξοδος και πρέπει να δείξει ο λαός ότι είναι εναντίον του ναζισμού και η μεγάλη του πλειοψηφία εναντίον του μνημονίου και των φιλελεύθερων πολιτικών».

Ο Δημ. Παπαδημούλης πρόσθεσε μάλιστα ότι «την ώρα που κυριαρχεί σε όλα τα ΜΜΕ η συζήτηση για την “χρυσαυγιάδα”, η τρόικα είναι εδώ και προωθεί νέα μέτρα και ετοιμάζει το νέο μνημόνιο μαζί με την κυβέρνηση».

Ο Μάκης Βορίδης

Ο Μάκης Βορίδης απάντησε στον Δημ. Παπαδημούλη: «Αν υπάρξει δίωξη είναι προφανές πως θα εγερθούν ζητήματα. Και επειδή το ξέρουν, μεθοδεύουν μια συνταγματική εκτροπή. Αυτό νομίζουν. Για να αναιρέσουν -νομίζουν- αυτό που ήταν η απόφαση του ελληνικού λαού στις εκλογές. Δεν θέλω λοιπόν να ακούω ότι θα αξιοποιηθεί πολιτικά αυτή η μεθόδευση. Το να ακούω ότι θα μετατρέψετε σε δημοψήφισμα μια συνταγματική εκτροπή μας οδηγεί σε αντίθετη θέση. Μακάρι να πάνε εκεί γιατί θα χάσουν τις εκλογές και θα μας αδειάσουν τη γωνιά».

Τότε ήταν που ο Η. Κασιδιάρης είπε στον Μάκη Βορίδη: «Δεν θα αδειάσουμε εμείς τη γωνιά, αλλά εσείς θα την αδειάσετε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: