ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Όσοι νομίζουν -κάποιοι θερμοκέφαλοι- πως υπάρχει το δίλημμα “Σαμαράς ή τανκς” είναι φαιδροί»

Φωτογραφία αρχείου.


Η ανακοίνωση της Κίνησης Εφέδρων που προτείνει χουντική "κυβέρνηση" τύπου Κόλλια, αποτελεί ανοιχτή "εφεδρεία", αλλά και υποκατάστατο της ΧΑ

Την Ολομέλεια της Βουλής απασχόλησε και το θέμα των κινήσεων των εφέδρων στον απόηχο και της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε για το θέμα των εφέδρων ότι πρόκειται για «γραφική κίνηση χωρίς απήχηση στην κοινωνία». Μάλιστα πρόσθεσε: «Με σεβασμό στον Άρειο Πάγο, αυτές οι κινήσεις χρίζουν ιατρικής και όχι δικαστικής εξέτασης. Όσοι νομίζουν, κάποιοι θερμοκέφαλοι πως υπάρχει το δίλημμα “Σαμαράς ή τανκς” είναι φαιδροί».

«Οσοι νομίζουν ότι αξιοποιώντας κάποιους θερμοκέφαλους, μπορούν να ξαναζεστάνουν 

διλήμματα του τύπου "Σαμαράς ή Τανκς", είναι απλά γελοίοι», σχολιάζει μέσω Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχετικά με την ανάρτηση στο διαδίκτυο των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι καλούν, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση σε παραίτηση.

Για το ίδιο ζήτημα ο Δ. Παπαδημούλης είχε αναρτήσει νωρίτερα στο Twitter ένα ακόμη σχόλιο: «Η ανακοίνωση της Κίνησης Εφέδρων που προτείνει χουντική "κυβέρνηση" τύπου Κόλλια, αποτελεί ανοιχτή "εφεδρεία", αλλά και υποκατάστατο της Χρυσής Αυγής».


Το σχόλιο του Μάκη Βορίδη ήταν το εξής: «Εγώ δεν θα ασχολιόμουν με ανακοινώσεις εφέδρων. Το κοινοβούλιο δεν αξίζει να χαραμίζει κόπο και χρόνο για πράγματα που στερούνται σοβαρότητας. Είμαι πεπεισμένος πως ο Αρειος Πάγος ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά, πλην του ποινικού τους μέρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: