ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αχαΐα: Έτσι εκπαιδεύονται οι χρυσαβγίτες στην Πάτρα - Στρατιωτικού... τύπου γυμνάσια στο βουνό για τα μέλη της

"Η πουτ.... θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" λέει μία παλιά παροιμία. Η φωτογραφία εδόθη στη δημοσιότητα από την ΧΑ. Είναι σε κάποιο σημείο του λόφου Ομπλός της Πάτρας.



Η απόκρυψη, με πρωτοβουλία της ίδιας της οργάνωσης, στα πρόσωπα των εικονιζόμενων προκαλεί εντύπωση και επιτρέπει διάφορες ερμηνείες, με επικρατέστερη την προστασία των μελών από πράξεις αυτοδικίας.

Σε κάθε περίπτωση, δίνεται η εικόνα οργάνωσης που έχει συναίσθηση ότι κινείται «στο κόκκινο».
Ο χώρος εκγύμνασης δεν είναι πολλά χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας (η πόλη εικονίζεται πίσω από τους ασκούμενους).

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος, η πρωτεύουσα της Αχαΐας έχει γίνει αρκετές φορές ένα από τα εξέχοντα γεωγραφικά σημεία αντιπαράθεσης της Χρυσής Αυγής με τους αντιεξουσιαστές. Το φαινόμενο επαναλήφθηκε τα τελευταία 24ωρα, καθώς προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον αντιεξουσιαστικό χώρο για την «πολιτική ταυτότητα» των δύο ατόμων που δέχτηκαν επίθεση στο κέντρο της Πάτρας, το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

Σε ανάρτηση ιστοσελίδας του αντισυστημικού χώρου γίνεται ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση, ενώ η Χρυσή Αυγή, αντιστρέφοντας την αντισυστημική θεωρία για συγγένειά της με τις αρχές, μιλάει για υπόθαλψη των δραστών από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: