ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Απαγορεύτηκε η αυριανή συγκέντρωση των εφέδρων λοκατζήδων. Δυστυχώς χάσαμε το πραξικόπημα!



Απαγορεύτηκε με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, η συγκέντρωση που είχε προαναγγείλει η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) με ανάρτηση της στο διαδίκτυο, η οποία προκάλεσε την έκτακτη συνεδρίαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με την Εισαγγελέα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη να διατάσσει ποινική προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

Η συγκέντρωση για την «αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας» είχε ανακοινωθεί παράλληλα με διακήρυξη, στην οποία η ΚΕΕΔ ζητούσε μεταξύ άλλων παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης και ανάληψη της διακυβέρνησης από Ανώτατους Δικαστικούς.

Είχε συνοδευτεί με παραφιλολογία περί επικείμενου πραξικοπήματος, κάτι που εξυπηρετούσε  τα σχέδια Σαμαρά για εκφοβισμό της κοινής γνώμης και αποστροφή της προσοχής της από τα σημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Τέλος καλό όλα καλά. Ουφ, χάσαμε την ευκαιρία για ένα ακόμη πραξικόπημα. Οπερέτα!

Συνελήφθη ο «τοπάρχης» της Χρυσής Αυγής στη Νέα Μανωλάδα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν αστυνομικοί στην οικία του 38χρονου, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, βρήκαν και κατάσχεσαν έξι φυσίγγια πυροβόλου όπλου 9 mm καθώς και είκοσι έξι κάλυκες ιδίου διαμετρήματος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: