ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αντιφασίστες παραμένουν στο στόχαστρο!



Από αναίτιες προσαγωγές μέχρι πυροβολισμούς στον αέρα από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες σε αντιφασιστικές δράσεις σε Δάφνη, Χαλάνδρι και Κοζάνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΑΥΓΗ,  την Δάφνη, το απόγευμα της Παρασκευής, ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας, που περνούσε από την αντιφασιστική πορεία πάνω σε μηχανάκι, κατέληξε κυνηγημένος σε μαγαζί, όπου έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με καταγγελία της δημοτικής κίνησης "Πολίτες σε Κίνηση. Δάφνη συν Υμηττός", πριν "ξεκινήσει η πορεία ειδικός φρουρός (με πολιτικά), περνώντας με μηχανή δίπλα από τους συγκεντρωμένους προκάλεσε λεκτικά, ενώ στη συνέχεια τράβηξε όπλο και απειλώντας τους διαδηλωτές πυροβόλησε αρκετές φορές μέσα σε διπλανό μαγαζί στο οποίο κατέφυγε". Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ
Λίγες ώρες αργότερα στην Κοζάνη με χημικά απομάκρυνε η αστυνομία όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιώντας αντιφασιστική συγκέντρωση. 

Συνελήφθησαν 3, εκ των οποίων, σύμφωνα με χθεσινή ανώνυμη καταγγελία που αναρτήθηκε στον "Εξάντα", ένας ήταν 55χρονος δάσκαλος, που λιποθύμησε από τα χημικά.
Στο μεταξύ στο Α.Τ. Αμαρουσίου βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 μέλη της δημοτικής παράταξης "αντιΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου", ανάμεσά τους και πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως σημειώνει η παράταξη, "η προσαγωγή και σχεδόν τρίωρη κράτηση των 7 συμπολιτών μας από ολόκληρο τμήμα μηχανοκινήτων έγινε στην περιοχή της Ριζαρείου επειδή σβήνονταν ναζιστικά συνθήματα από σχολείο της περιοχής".

Κατά την ίδια καταγγελία "ο διοικητής του τμήματος εξήγησε στην αντιπροσωπεία της παράταξης, που διαμαρτυρήθηκε για την αναίτια προσαγωγή, ότι δεν υπήρξε αδίκημα και οι προσαχθέντες δεν κατηγορούνταν για κάτι μεμπτό, παρόλα αυτά αρνούνταν επί τρίωρο την απελευθέρωσή τους. Τα ίδια είπε και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά που παρενέβη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: