ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ΜΜΕ και η Χρυσή Αυγή, θέμα συζήτησης αύριο στο φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζει σήμερα

Φωτογραφία αρχείου από το φεστιβάλ ΣΥΡΙΖΑ νέων της Πάτρας.


Στην Πλατεία Νερο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, Φάληρο 27-29 Σεπτέ μβρη



1. Η «ΑΥΓΗ» (&ΤΑ «ΕΝΘΕΜΑΤΑ») ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στο φεστιβάλ Νέων/Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζει σήμερα, η εφημερίδα «Αυγή» θα έχει δικό της κιόσκι-μπαρ (που θα παρασκευάζει αποκλειστικά μοχίτο!). Επίσης, ταμπλό και προβολές σλάιτς (με αρχειακό υλικό της εφημερίδας). Στην Πλατεία Νερο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, Φάληρο), 27-29 Σεπτέμβρη. 

Το Σάββατο αύριο, ώρα 19.00 η εφημερίδα «Αυγή», μπροστά από το μοχίτο μπαρ, θα
οργανώσει εκδήλωση με θέμα: Τα ΜΜΕ και η Χρυσή Αυγή. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Αλμπάνης, η Αγγέλα Νταρζάνου  και ο Γιώργος Πλειός, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν η Έλλη Ζώτου και ο Στρατής Μπουρνάζος.

Το τετραμελές κλιμάκιο των «Ενθεμάτων» θα κρατήσει το μπαρ το Σάββατο, ώρες 11.00 με 1.00, παρασκευάζοντας, με άφθαστη τέχνη, μοχίτο.
 
Η Επιτροπή Οίνου και Πνεύματος των «Ενθεμάτων»
Η Επιτροπή Ελέγχου Ξυλοπνεύματος
Το Μοχίτο (ως  έννοια και ως ηδύποτο)
Ηδυπαθείς υπάρξεις της Αριστεράς και των Κινημάτων
Ενθεμοχίτος και άλλες επαναστατικές δυνάμεις

------------οοοοο--------------

2. ΤΑ «ΕΝΘΕΜΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ

51 κείμενα και 4 συνεντεύξεις (2012-2013)

συγκεντρωμένα εδώ: http://wp.me/pT5Wh-3jX
ή πατήστε εδώ

Γράφουν οι: Έφη Αβδελά, Πέτρος Βασιλειάδης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Πολυμέρης Βόγλης, Nίκος Γιαννόπουλος, Γιάννης Ζαϊμάκης, Σταύρος Ζουμπουλάκης, Κλέων Ιωαννίδης, Μαρία Καλαντζοπούλου, Ανδρεάς Καρίτζης, Αλέξανδρος Κεσσόπουλος,  Δώρα Κοτσακά-Καλαϊτζιδάκη, Αντώνης Λιάκος, Μάκης Κουζέλης, Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, Ευστάθιος Χ. Λιανός-Λιάντης, Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος, Μιχάλης Μάτσας, Ιωάννα Μεϊτάνη,  Μιχάλης Μπαρτσίδης, Νικολάι Μπουχάριν, Ηλίας Νικολακόπουλος,  Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος, Κωστής Παπαϊωάννου, Ντιέγκο Ριβέρα, Ιωάννα Σπηλιοπούλου, Συντακτική Επιτροπή των Ενθεμάτων, Χρήστος Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Δημήτρης Χριστόπουλος, Αγγέλικα Ψαρρά, Δημήτρης Ψαρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: