ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ενότητα του λαού στους αγώνες! για το δικαίωμα στη ζωή! Για την Δημοκρατία!




Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ  ΤΑ ΣΤΙΛΕΤΑ!

Σήμερα, οι εργαζόμενοι, ο λαός της πόλης μας, με μια πρωτοφανή σε μαζικότητα και παλμό απεργιακή συγκέντρωση, στον απόηχο της δολοφονίας του νέου ανθρώπου στο Κερατσίνι, διαδήλωσαν το δικαίωμα τους στην Δημοκρατία και την ζωή! Απαίτησαν να μπει τέλος  στην πολιτική της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της καταπάτησης όλων των δικαιωμάτων τους, της καταδίκης τους στην μόνιμη ανεργία, την φτώχια και την ανασφάλεια. Ο ενωμένος λαός έδειξε το δρόμο της μάχης για την πολιτική ανατροπή, το δρόμο της αγωνιστικής  ενότητας για την αντιμετώπιση του πιο άθλιου εθνικισμού, της νεοφασιστικής, παρακρατικής δράσης που αποθρασύνεται.


Ο κόσμος του αγώνα, κατάλαβε αυτό που σαν πολιτική ανάγκη υπήρχε πάντα. Συστράτευση όλων των ζωντανών δυνάμεων της κοινωνίας, των συνδικάτων και των λαϊκών οργανώσεων, της νεολαίας, των ανθρώπων των γραμμάτων και της δημιουργίας, με στόχους ορατούς και άμεσους, στόχους που πρέπει να ανταποκρίνονται στην ανάγκη να επιβιώσουμε, να βγάλουμε τώρα την θηλιά από τον λαιμό μας!

Ο κόσμος στους δρόμους, απαιτεί, την ελάχιστη πολιτική ενότητα, που με αποφασιστικότητα θα τον οδηγήσει στην πρώτη νίκη.

 Την ανατροπή της Κυβέρνησης, που συνειδητά οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και την κοινωνία στον θάνατο.

 Όχι! Αυτή η ελάχιστη πολιτική ενότητα, δεν προϋποθέτει την παραίτηση κανενός από τους στρατηγικούς πολιτικούς του στόχους. Προϋποθέτει όμως την απλή παραδοχή, ότι κανένας στόχος δεν θα έλθει ποτέ, αν δεν νικήσουμε στον άμεσο στόχο.

Οι πολιτικές δυνάμεις της Αριστεράς, οφείλουν χωρίς μικρικομματισμό, χωρίς αλαζονεία, κυρίως χωρίς πολιτική μυωπία, να αναγνωρίσουν το άμεσο κοινό συμφέρον, τον άμεσο στόχο που ενώνει ήδη πλατειά κοινωνικά στρώματα.

Ας βρούμε όλοι το θάρρος να αποφύγουμε στο μέλλον την χωριστική στάση, να αποφύγουμε τις ανόητες χωριστές συγκεντρώσεις και πορείες, τις ανόητες και άκαιρες αντιπαραθέσεις για το ποιος κατέχει το αλάνθαστο και την επίγεια σοφία. Σοφός θα καταγραφεί από την ιστορία αυτός που θα οδηγήσει τον λαό στην νίκη!

Και ας απαντήσουμε στην θεωρία του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου», που τάχα μπορεί να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή. Το κυβερνητικό τόξο και η πολιτική του, είναι αυτό που τροφοδοτεί, ενισχύει, ανέχεται την νεοναζιστική δράση και τους ανθρώπους της. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί! Αυτοί καταπατούν το Σύνταγμα, τις κοινοβουλευτικές αρχές, τους γραπτούς και τους ηθικούς νόμους. Αυτοί εφορμούν και καταπατούν κάθε δημοκρατική και κοινωνική κατάκτηση, εξυπηρετώντας την ντόπια και ξένη οικονομική ολιγαρχία, αυτοί και οι νεοναζιστικές οργανώσεις έχουν εν τέλει τις ίδιες βασικές ιδεολογικές αναφορές. Δεν έχουν και δεν μπορούν να βρουν κανένα δημοκρατικό άλλοθι.

Την νεοναζιστική δράση, μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνο  ο λαός και το ενωμένο μαζικό κίνημα. Με πολιτικά και ιδεολογικά μέσα, με την επανάληψη και την αποκάλυψη της ιστορικής αλήθειας για την δράση του φασισμού και του ναζισμού, των αποτρόπαιων εγκλημάτων τους ενάντια στους λαούς, για τα κρεματόρια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τις ομαδικές εκτελέσεις και τα εγκλήματα πολέμου, για τους δοσίλογους και τους μαυραγορίτες, για τους προγόνους του σημερινού νεοναζιστικού υποκόσμου ταγματασφαλίτες και εθνοπροδότες.

Να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την νίκη! Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις απεργιακές κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα πολιτικά συμπεράσματα, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και την ενότητα μας. Το απαιτεί η ιστορία του κινήματος, το αίμα των αγωνιστών του, το αίμα του δολοφονημένου συναγωνιστή μας!
Πάτρα 18/9/2013
       www.anypotaktoi.gr
________________________________
ΣΗΜΕΙΩΣΗ του Istologio G. Mosxou. Η Παραπάνω ανακοίνωση της «Ανυπότακτης Πολιτείας είχε σταλεί από τις 18-9-2013 στο blog αλλά ο ηλεκτρονικός διαβολάκος έβαλε το χεράκι του, μαζί με τους μνημονιακούς αρχιδιαόλους και έκανε το θαύμα του. Επανορθώνουμε προς άρση μομφών περί δυσμενούς μεταχειρίσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: