ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αβγής στη Ν. Αλικαρνασσό

Φωτογραφία αρχείου.


Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Νέα Αλικαρνασσό, πραγματοποίησαν, σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Το αποτέλεσμα της
αστυνομικής επιχείρησης ήταν... φτωχό, καθώς πέραν ενός αεροβόλου, δεν βρέθηκε κάποιο άλλο επικίνδυνο εύρημα που να συνιστά παρανομία.

Η έφοδος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γενικευμένων ελέγχων που σημειώνονται αυτές της ημέρες σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τις εντολές της εισαγγελικής αρχής και του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Δένδια, για την ανεύρεση στοιχείων σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Άξιο αναφοράς πάντως, είναι το γεγονός ότι πολύς κόσμος επισήμανε ότι η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. θα έπρεπε να είχε γίνει -ήδη- από τις προηγούμενες ημέρες.

 Πηγή: creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: