ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κορασίδες της δεκαετίες του εξήντα θυμίζουν τα φασιστοειδή του υποκόσμου της ΧΑ, που ξέχασαν τις μαύρες φορεσιές και τις μπότες που θυμίζουν ναζί

Αφιερωμένο στους Πατρινούς φίλους του blog, που γνωρίζουν ότι η ΧΑ εγκατέλειψε τα γραφεία της από την οδό Γερμανού, πριν λίγο καιρό, για να μετακομίσει δίπλα στην Αστυνομία, της οδού Γούναρη.


Στη γούβα του κρύβεται και ο Χρ. Παππάς, ο νούμερο 2 της συμμορίας

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Χρ. Παππάς παραμένει άφαντος παρά τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας του συνδέσμου. Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται το νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής, αν και η
αστυνομία επιχείρησε να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις που υπήρχαν μαρτυρίες πως βρέθηκε.
 
Ένα ακόμη σημείο που προκαλεί απομυθοποίηση για τους πολλά βαρύ μπρατσάδες της ΧΑ  είναι ότι από το πρωί φόρεσαν μπλουζίτσες σαν αυτές που φορούν οι μαθητριούλας και έκαναν την εμφάνισή τους ως ανήλικες κορασίδες εποχής δεκαετίας 60.

Πάνε και οι μαύρες μπλούζες ,ε το λογότυπο της οργάνωσης, πάνε και τα μπουρασιλίκια που πουλούσαν σε όποιον δεν γούσταραν, πάνε και τα καμποϋλίκια, τέλος και τα «εγέρθουτου» στους δημοσιογράφους. 

Ο πολύς-πολύς Παναγιώταρος κάλεσε τους δημοσιογράφους για να κάνει  βαρύγδουπες δηλώσεις περί Δημοκρατίας που παραβιάζεται και περί ΧΑ που πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι! Δηλαδή επιδώθηκε, ατέχνως είναι αλήθεια, σε άσκηση επαναστατικής γυμναστικής, μπροστά στην ΓΑΔΑ που όπως είπε πήγε οικειοθελώς να παρουσιαστεί.

Ε, και μετά τον μπουζουριάσανε και βουρ για τον Εισαγελέα!   

Τώρα για τον Παππά, ε, με την εξαφάνισή του, θυμίζει ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας συμμοριών και εγκληματικών οργανώσεων. Και τίποτε περισσότερο. 

Όταν δηλαδή μπαίνουν χειροπέδες στον αρχηγό μιας οργάνωσης, ο υπαρχηγός κάνει τα πάντα έτσι ώστε να παραμείνει ασύλληπτος και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής. 
Καμόρα α λά Ιτάλια δηλαδή. Κόζα Νόστρα

Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον real fm τόνισε πως «ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν».
Ε, άμα έχει κόψιμο για να τους δςι, δεν είναι δύσκολο. Πάει στη ΓΑΔΑ κι αμέσως τον στέλνει αρμοδίως!

Προτιμεί ο Χρήστος Παππάς να  κρύβεται στην τρύπα του, μην τον αρπάξουν οι αστυνομικές αρχές. Πάντως από την γούβα του απηύθυνε ραδιοφωνικό διάγγελμα, το περιεχόμενο του οποίου συνίσταται στο ότι  η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές. 

«Η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει τη Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του ελληνικού λαού» είπε και μετά τον πήραν τα κλάματα. Και τώρα αμύνεται περί πάρτης, από χωρίου εις χωρίον υποχωρώντας μεθοδικώς και διατεταγμένως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: