ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παραστρατιωτικές φάλαγγες, με εκπαιδευτές από τις Ειδικές Δυνάμεις διαθέτει η Χ.Α

Υλικά για την εκπαίδευση των χρυσαβγιτών.


Δημοσιεύματα του Έθνους και του Βήματος κάνουν αναφορά στη στρατιωτική εκπαίδευση των μελών της Χ.Α.

Αποκαλύψεις για τις παραστρατιωτικές δυνάμεις της Χρυσής Αυγής με εκπαιδευτές πρώην και νυν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σειρά δημοσιευμάτων, οδηγώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο να δίνει εντολή στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκο για διερεύνηση και καταλογισμό ευθυνών αν υπάρχουν.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες μέσα από την οργάνωση στο "Βήμα" και το "Έθνος" δείχνουν ως υπεύθυνο της παραστρατιωτικής δομής τον βουλευτή Γ. Λαγό * "Καμάρι" η οργάνωση της Νίκαιας, από την οποία εκπορεύθηκε και η επίθεση κατά του ΚΚΕ.

«Στη Χρυσή Αυγή έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή, με τουλάχιστον 3.000 άτομα έτοιμα για όλα! Διαθέτουμε περίπου 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσης - κομάντος για οργανωμένα - στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης. Οι ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν ειδικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών ή ανταποδοτικά χτυπήματα σε εχθρούς της οργάνωσης. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό», λέει στο «Βήμα της Κυριακής» ένα από τα παλαιότερα στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Όπως σημειώνει, ακολουθούν «ειδική εκπαίδευση ακόμη και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, στο Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην κεντρική Εύβοια και αλλού. Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από ειδικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές μας. Κύριο μέλημά μας είναι να κρύβουμε καλά ορισμένα όπλα, ακόμη και σε λέσχες χούλιγκαν ή σε διαμερίσματα, για να μην εντοπίζονται εύκολα από την αστυνομία ή για να μη συνδέονται με εμάς. Η Τοπική της Νίκαιας που έμπλεξε στην υπόθεση της Αμφιάλης είχε τουλάχιστον τέσσερις φάλαγγες με συνολικά περίπου 250 άτομα και είναι ίσως η πιο δραστήρια τους τελευταίους μήνες στην Αττική».

"Χτυπούν σαν ένοπλες οργανώσεις αντάρτικου πόλης"

Όπως αναφέρει το ίδιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, «οι ομάδες αυτές μπορούν να χτυπούν σαν ένοπλες οργανώσεις αντάρτικου πόλης, τηρώντας κανόνες συνωμοτικότητας, με κύριο ενδιαφέρον να εξαϋλώνουν τα ίχνη τους και να καταστρώνουν τον τρόπο διαφυγής τους. Οι ομάδες κρούσης χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιστάσεις, όπως μια ανταποδοτική επίθεση κατά αλλοδαπών ύστερα από μια εγκληματική επίθεση κατά Ελληνα ή και σε περίπτωση που κάποιος οπαδός της Χρυσής Αυγής λειτουργεί προδοτικά. Πολλές από αυτές τις 31 επιθέσεις που αποδίδονται σε μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά ίσως και άλλες που δεν γνωρίζετε, έχουν σημειωθεί κυρίως από 'ομάδες κρούσης'. Λειτουργούν έτσι ώστε τίποτε να μην τεκμηριωθεί για οποιονδήποτε. Μπορεί όμως να αναλάβουν και άλλες αποστολές για να τιμωρηθούν εχθροί του κόμματος ή για να επιλυθούν εσωτερικά ζητήματά μας», σημειώνει το στέλεχος και προσθέτει: «Η οργάνωση της Νίκαιας ήταν το καμάρι μας τα τελευταία χρόνια, μαζί με αυτή των Αθηνών. Η επιτυχία οφείλεται στην επιστασία και στον έλεγχο του βουλευτή Γιάννη Λαγού. Από εκεί εκπορεύθηκε και η επίθεση εναντίον των οπαδών του ΚΚΕ στο Πέραμα πριν από δέκα ημέρες».

Κάμψεις, μαχαίρια και ναζιστικοί χαιρετισμοί

Τροχάδην, κάμψεις, έρπειν, μαχαίρια, παραλλαγή και ναζιστικοί χαιρετισμοί με εκπαιδευτές άντρες των Ειδικών Δυνάμεων Ενόπλων Δυνάμεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα των παραστρατιωτικών δυνάμεων της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι χρυσαυγίτες από το παράρτημα της Νίκαιας τον Δεκέμβριο του 2011 και δημοσιεύει το «Έθνος».

Κήρυγμα μίσους από την κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου

Σε... θυσία για τη Χρυσή Αυγή -με κείμενό της μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- καλεί η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, τα πρωταρχικά, βασικά της μέλη που, όπως η ίδια λέει, «γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι», κάνοντας λόγο για «Αγία Ιδεολογία».

«Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι πού είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα μα όλα για μια ιδέα, τη δική μας Ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. ΕΣΥ; », αναφέρει μεταξύ άλλων η κόρη του φύρερ της Χρυσής Αυγής στο μπλογκ τής Χ.Α. Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: