ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Προθεσμία από τους δυο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη έλαβαν οι της ΧΑ

Με τους... χαλκάδες στα χέρια προσάγεται στην Ευελπίδων ο αρχηγών των εγκληματικών φασιστοειδών Ν. Μιχαλολιάκος.


Ανάμεσά τους είναι ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης στη Νίκαια, Γ. Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά και άλλα 12 στελέχη

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δυο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Την Τρίτη θα απολογηθούν επίσης τρεις ακόμη συλληφθέντες, ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν προθεσμία για την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας λίγο πριν τα μεσάνυχτα άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε
εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή στους συλληφθέντες βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Η δίωξη θα προσωποποιηθεί από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση. Όλοι οι συλληφθέντες θα επιστρέψουν και θα παραμείνουν στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία τους.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Ηλ. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ηλ. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, στελέχη της οργάνωσης όπως ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλης, καθώς και δύο αστυνομικοί, ενώ διαφεύγει της σύλληψης ο βουλευτής Χρ. Παππάς, ο οποίος έκανε νωρίτερα προκλητικές δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Κατά τις εκτιμήσεις των νομικών μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η δικογραφία καθώς και οι συναφείς με αυτήν υποθέσεις, θα ανατεθούν σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητας των υποθέσεων.

Στα δικαστήρια και στο κτίριο 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε πρώτη χθες το απόγευμα η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.  Η μεταφορά τους από την ΓΑΔΑ στα δικαστήρια έγινε από άνδρες της αντιτρομοκρατικής με κουκούλες και όπλα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, μετά τους βουλευτές της ΧΑ, μετήχθησαν το βράδυ του Σαββάτου χθες και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ανάμεσά τους είναι ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γ. Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, και άλλα 12 στελέχη της Χ.Α. Μετά την προσαγωγή των συλληφθέντων, ακολούθησε η μεταφορά των στοιχείων της ογκώδους δικογραφίας για την υπόθεση.


Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, που βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρέμεναν υποστηρικτές της ΧΑ, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, φωνάζοντας συνθήματα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ το βράδυ του Σαββάτου είχαν συλληφθεί μέχρις στιγμής 20 άτομα, ενώ οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής συνεχίζουν τις διαδικασίες και για τις υπόλοιπες συλλήψεις.  

Η έρευνα και οι συλλήψεις προκάλεσαν εμφανή πανικό στη ΧΑ που απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη της, που συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ.
Εξάλλου, το πόρισμα-φωτιά εννέα σελίδων, στο οποίο γίνεται αναδρομή στην πορεία της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελείτο από μέλη της Χρυσής Αυγής, παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτζαμάνη, ο αντεισαγγελέας του ΑΠ, Χαρ. Βουρλιώτης.

Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική σε ελληνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γιατί αποδεικνύει προς όλους ότι το κράτος Δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο, απέναντι στη χυδαία απειλή της άλογης βίας, διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στις καταιγιστικές εξελίξεις με τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της ΧΑ.
(Πηγή: ΑΝΤ1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: