ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΠ: Λόγω υπηρεσιακής διαχείρισης η απομάκρυνση του υπεύθυνου παρακολουθήσεων




H Γ' Διεύθυνση της ΕΥΠ έχει την αρμοδιότητα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και φυσικά διαχειρίζεται το περίφημο «βαλιτσάκι» με τον «σούπερ κοριό»

Σε λόγους υπηρεσιακής διαχείρισης, έως ότου τελειώσει η έρευνά για τη Χρυσή Αυγή, οφείλεται η απομάκρυνση του προϊσταμένου της Γ' Διεύθυνσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σύμφωνα με πηγές της ΕΥΠ.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός απομακρύνθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του λόγω συγγενικής του σχέσης με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

H Γ' Διεύθυνση της ΕΥΠ έχει την αρμοδιότητα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και φυσικά διαχειρίζεται το περίφημο «βαλιτσάκι» με τον «σούπερ κοριό».

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου,  διαθέτει σημαντικά στοιχεία που έχουν προκύψει από εκτεταμένη άρση του τηλεφωνικού απόρρητου στελεχών της ΧΑ, αλλά και απο εκατοντάδες απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών στελεχών του κόμματος που απεστειλε στον αντεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου η ΕΥΠ. Στις συνομιλίες αυτές είχαν καταγράφει πριν τη δολοφονία του Φυσσα, και είχαν γίνει για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Ο παραιτηθείς αξιωματικός προέρχεται από την ΕΛ.ΑΣ, και έχει υπηρετήσει στις υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών, Οικονομικών Εγκλημάτων και Αρχαιοκαπηλίας.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/242765/yphtresiaxhdiaxeirishhapomakryunshtoyyphresias/#ixzz2g85MUMlc

Δεν υπάρχουν σχόλια: