ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δημ. Παπαδημούλης: Η ιστορία με τους εφέδρους εξυπηρετεί σενάρια της κυβέρνησης που ορισμένοι στο Μαξίμου έχουν στο μυαλό τους



Για «τυχοδιωκτικά παιχνίδια με τη δημοκρατία» από το επιτελείο του Πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «το 'ανέβασμα' της φαιδρής ιστορίας με έναν από τους δεκάδες συνδέσμους Εφέδρων, εξυπηρετεί σενάρια της κυβέρνησης που ορισμένοι στο Μαξίμου έχουν στο μυαλό τους».


Στόχος τους, όπως σημείωσε είναι «να 'σκεπάσουν' την Τρόικα, το Μνημόνιο που έρχεται, την ανεργία, την ύφεση κ.ο.κ με το δίλημμα 'σταθερότητα ή χάος' και τον Σαμαρά ως εκπρόσωπο των νοικοκυραίων, δήθεν να υπερασπίζεται τη σταθερότητα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι αν οι χρυσαυγίτες βουλευτές «κάνουν πράξη τους λεονταρισμούς τους» και στηθούν επαναληπτικές κάλπες στις περιφέρειες απ' όπου θα παραιτηθούν οι βουλευτές τους, τότε η αξιωματική αντιπολίτευση θα μετατρέψει τις κάλπες αυτές σε ένα διπλό δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού και κατά του Μνημονίου.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η λαϊκή ψήφος θα είναι ένα συντριπτικό 'όχι' εναντίον του ναζισμού και ένα καθαρό «όχι» εναντίον του Μνημονίου», τόνισε, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας στη χώρα.
 

Αβραμόπουλος: Δεν υπάρχει εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών σε εκπαίδευση μελών ΧΑ

Δεν υπάρχει εμπλοκή ή συμμετοχή εν ενεργεία στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στην εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής, όπως έδειξε το πόρισμα των ερευνών που διενήργησε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά από παραγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Αβραμόπουλος παρέλαβε το πόρισμα των ερευνών το απόγευμα της Παρασκευής από τον στρατηγό Μ. Κωσταράκο και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα αυτού τον πρωθυπουργό.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά την αποκαλυπτική μαρτυρίας χρυσαυγίτη στην εφημερίδα "Βήμα της Κυριακής". Η έρευνα διήρκεσε πέντε ημέρες και διενεργήθηκε από τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: