ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλογή σχολικών ειδών για την Τράπεζα Τροφίμων

Μεγάλη η προσφορά σχολικών ειδών από ευαισθητοποιημένους Πατρινούς.


Η  Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών σε συνεργασία με το Γραφείο Διαμεσολάβησης και την Τράπεζα Χρόνου δραστηριοποιήθηκε σχετικά με την συγκέντρωση σχολικών ειδών.

 
Το πρώτο κάλεσμα έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας και τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Πάτρας, οι οποίοι ενημέρωσαν τους υπόλοιπους καταστηματάρχες, για συλλογή σχολικών ειδών προς τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας, οι οποίες εξυπηρετούνται είτε από την Τράπεζα Τροφίμων είτε από την Δομή Παροχής Συσσιτίων.

Στο κάλεσμα αποκρίθηκαν όλοι, από απλούς πολίτες μέχρι και μεγάλες εταιρίες της περιοχής.
Συγκεκριμένα η προσφορά αυτή προήλθε από τα βιβλιοπωλεία Πολύγωνο, Κύβος, Φάρος, Μαντάς, Μεθενίτης, Θεοφιλάτου, Μειλίχος, Φυλλόδεντρο, Αντωνοπούλου και τις εταιρείες SKAG και ΠΛΑΙΣΙΟ. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν και οι εργαζόμενοι της Μαγνητικής Πατρών, καθώς και η Ελληνική Εταιρία Αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, οι οποίοι ενίσχυσαν σημαντικά την προσπάθεια.

Αρκετοί πολίτες της Πάτρας, προσέφεραν είτε από το υστέρημά τους είτε από το περίσσευμά τους, προκειμένου όλα τα παιδιά να μπορούν, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να περάσουν τις πόρτες των σχολείων τους  χαρούμενα και γεμάτα δίψα για μάθηση.

Η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών, Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη ευχαριστεί τους πολίτες, τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και τις εταιρείες, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην όλη προσπάθεια και επανέλαβε: δεν ζητάμε πολλά από λίγους, ζητάμε λίγα από πολλούς, προκειμένου να βοηθηθούν οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 14 τσάντες, 51 ντοσιέ, 674 τετράδια μπλε, 5 πακέτα ανταλλακτικά φύλλα Α4, 472 τετράδια σπιράλ, 30 μπλοκάκια μικρά, 51 μπλοκ ζωγραφικής, 17 μπλοκ σημειώσεων Α4, 26 σχολικά βοηθήματα, 19 σχολικές σημειώσεις, 37 παραμύθια, 108 πακέτα μαρκαδόρων, 22 πακέτα ξυλομπογιές, 25 πακέτα πλαστελίνης, 283 στυλό, 3 διορθωτικές ταινίες, 50 γόμες, 40 ξύστρες, 37 ψαλίδια, 2 αριθμητήρια γέρου, 62 κόλλες, 6 μαρκαδόροι κίτρινοι σημειώσεων, 336 μολύβια, 70 κηρομπογιές, 9 κασετίνες, 10 αυτοκόλλητα διάφανα, 30 σετ χάρακες, 10 φύλλα γλασσέ, 30 νερομπογιές, 10 φακέλους Α4 με λάστιχο, 10 δίφυλλα «L» Α4 με ζελατίνες και 3 ομπρέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: