ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο χρυσαβγίτες ακόμη συνελήφθησαν μέσα στην τοπική οργάνωση του Ηρακλείου Κρήτης για οπλοκατοχή

Φωτογραφία αρχείου.


Σε επτάμηνο φυλάκιση με αναστολή ο 34χρονος που συνελήφθη χθες στην Ιεράπετρα

Δύο άτομα 34 και 27 ετών συνελήφθησαν σήμερα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, μετά από έρευνα που έγινε σε γραφείο της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» στο Ηράκλειο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε γραφείο που διατηρεί η «Χρυσή Αυγή» στο Ηράκλειο, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 20 εκατοστών, μια ξύλινη ράβδος και ένα σφυρί. Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων.

 Στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι χειροπέδες με κλειδιά, ηλεκτρικός εκκενωτής, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 23 εκατοστών, μια σιδερογροθιά , μια ξύλινη ράβδος, ένα αναισθητικό σπρέι, 38 ξύλινα κοντάρια με τη σημαία της «Χρυσής Αυγής»», τρία μπλουζάκια με λογότυπο του κόμματος και έντυπο υλικό της ΧΑ. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 Στο μεταξύ σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και 600 ευρώ χρηματικό πρόστιμο καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Νεάπολης Λασιθίου ο 34χρονος από την Ιεράπετρα που συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής οπλισμού, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε υλικό με τα εμβλήματα της «Χρυσής Αυγής» και της 21ης Απριλίου 1967.

 (Πηγή: ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: