ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αρβανίτης της ΧΑ: Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Ο βουλευτής Αχαΐας Αρβανίτης.



Μεσημεριάτικα επικράτησε αναταραχή μεταξύ των συγκεντρωμένων και ενός δημοσιογράφου όταν προσπάθησε να παραμερίσει κάποιο άτομο για τη λήψη φωτογραφίας.

Σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών της Χ.Α. Ματθαιόπουλου και Αρβανίτη την ώρα που ο πρώτος προέβαινε σε δηλώσεις. Συγκεκριμένα ο Ματθαιόπουλος φαίνεται να είπε στον αχαιό βουλευτή Αρβανίτη "Αν δεν αντέχεις την πίεση να φύγεις". Τους χώρισε ο βουλευτής Κορινθίας Μπούκουρας.

Το επίδικο ήταν ότι ο εκπρόσωπος της ΧΑ απαντούσε στον δημοσιογράφο του Γκάρντιαν, που ερωτούσε στην αγγλική γλώσσα, ενώ ο Αρβανίτης ήθελε ο εκπρόσωπος να επιβάλλει στον ξένο ανταποκριτή να ερωτά στα ελληνικά, κάτι που ανάγκασε τον δημοσιογράφο να του υπενθυμίσει ότι δεν εργάζεται για ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο, που θα έλεγε και η γνωστή ολυμπιονίκης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: