ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κυβερνητικό πρόγραμμα μάχης για να δώσει το όραμα και τον ενθουσιασμό της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ




Άρθρο του ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
         Αγωνιστή Εθνικής Αντίστασης

Από τον αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον γνωστό από τη συμμετοχή του στην απόδραση από τις φυλακές Βούρλων- Δραπετσώνας στις 19 Ιούλιου του 1955 και από την τιμητική συμμετοχή του το προεδρείο του Α΄ Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο:



* Οι πολίτες της χώρας μας κατέγραψαν και στην τελευταία πενταετία την ανεπάρκεια και τα αδύνατα ηγετικά προσόντα των κομματικών στελεχών που κυβέρνησαν.

* Οι πολίτες αναζητούν τώρα διαφορετική πολιτική, συγκρουσιακή με τα κατεστημένα, αποτελεσματική για τα εθνικά συμφέροντα. Δεν αρκεί μία αντιπολίτευση της ημέρας στα τρέχοντα που αναγνωρίζει και νομιμοποιεί σχεδόν τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης.

* Τα στοιχεία και τα μεγέθη του οικονομικού προβλήματος της χώρας είναι συγκεκριμένα. Δεν δικαιούται να τα προσδιορίζει μονομερώς η ομάδα των δανειστών και κάποια τρόικα. Αν δεν προσδιοριστεί αντικειμενικά το πρόβλημα, πώς θα αναζητηθούν οι λύσεις;

* Κανένα κόμμα, καμία κυβέρνηση, καμία διεθνής διάσκεψη δεν δικαιούται να αμφισβητήσει τη συνύπαρξη ή να φαλκιδεύσει τα μεγέθη των δύο οικονομικών ομάδων: των οφειλών της Ελλάδας στους δανειστές της και των οφειλών της Γερμανίας στη χώρα μας. Η οργανική σύνδεση και αλληλεξάρτηση των δύο αυτών οικονομικών μεγεθών δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

* Η καλή πίστη, η επιστημονική μεθόδευση και ο διάλογος μπορούν να οδηγήσουν στις λύσεις, ενώ είναι απαράδεκτη η μονομερής επιβολή των Μνημονίων και των λύσεων με τη λεόντειο λογική των ισχυρών. Είναι εξοργιστική η ερώτηση "και πού θα βρείτε τα χρήματα για νέο δάνειο";

* Η απάντηση υπάρχει: Να εφαρμοστούν οι ισχύουσες διεθνείς αρχές και για τα ελληνικά δάνεια, και για τις ελληνικές διεκδικήσεις. Διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το ιερό δικαίωμα της άμυνας και της αυτοσυντήρησης: την προτεραιότητα της επιβίωσης του λαού μας.

* Οι Έλληνες ελπίζουν. Ελπίζουν και στηρίζονται στις δυνάμεις της ψήφου τους. Χρειάζονται το όπλο ενός κυβερνητικού προγράμματος μάχης που θα προσδώσει στην επερχόμενη αναμέτρηση το όραμα και τον ενθουσιασμό της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: