ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η σύλληψη Μιχαλολιάκου και βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος θέτει σε νέα πορεία την χώρα

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις. Σαν να το προαισθάνονταν το μέλλον τους!


Εισηγήσεις θερμοκέφαλων στην κυβέρνηση για παράσειρση  σε εκλογές, τις οποίες όμως απεύχονται Σαμαράς και Βενιζέλος


Η σύλληψη Μιχαλολιάκου σήμερα στις 6.40 το πρωί στο στην οικία του, καθώς και βουλευτών του φασιστικού μορφώματος που τους στεγάζει η ΧΑ, ανοίγει για τα πολιτικά κόμματα νέα σελίδα, όσον αφορά την πιθανή προοπτική των
πολιτικών εξελίξεων. 

Η πιθανολογούμενη παραίτηση βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος προκειμένου να εισέλθει η χώρα σε νέες διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε τοπικές εκλογές προβληματίζει τον μνημονιακό χώρο, αφού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να εισέλθει σε εκλογική αντιπαράθεση, η οποία θα αποτελέσει ένα μεγάλο γκάλοπ καταγραφής δυσαρέσκειας κατά της κυβέρνησης.  Γιαυτό Σαμαράς και Βενιζέλος τις απορρίπτουν, προς το παρόν.
Παρά ταύτα δεν λείπουν οι θερμοκέφαλοι που προτείνουν να αναλάβει το εγχείρημα με την ελπίδα ότι θα έχει να επιδείξει κυβέρνηση την αμείλικτη πάταξη του μιάσματος.

Ωστόσο θα πρέπει να απολογηθεί γιατί άφησε χρόνο στους εγκληματίες να δρουν ανεξέλεγκτα εδώ και ενάμισι χρόνο που καταγγέλλει η αριστερά και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις τιε εγκληματικές δράσεις της ΧΑ που κάποιες φορές γίνονται και με την ανοχή της αστυνομίας. Πολύ περισσότερο που απεκαλύφθη ότι ο διευθυντής της ΚΥΠ που είχε την ευθύνη για την παρακολούθηση της ΧΑ ήταν συγγενής του Πειραιώτη βουλευτή της Κούζηλου και προστατευόμενος του Υπουργού Ν. Δένδια. Τον οποίο τοποθέτηση παρά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ!

Και ακόμη να απαντήσει στις κατηγορίες  ότι «επί δεκαήμερο παράγοντες του παραδικαστικού–παραεκκλησιαστικού κυκλώματος καθώς και υπεύθυνοι αξιωματούχοι της αστυνομίας παρεμπόδιζαν με τον τρόπο τους τις έρευνες», όπως αναφέρει στο κύριο άρθρο της, σήμερα η εφημερίδα ΑΥΓΗ.  

Τώρα επί της ουσίας των όσων διαδραματίζονται από το πρωί:

Ο Ν. Μιχαλολιάκος κατηγορείται ότι συντόνιζε τη δράση της οργάνωσης. Εκτός από τον Ν. Μιχαλολιάκο έχουν συληφθεί οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος και καταζητείται ο Χρ. Παππάς.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των εκδοθέντων ενταλμάτων σύλληψης είναι 32 και από αυτά έχουν εκτελεσθεί έως στιγμής τα 18. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον επικεφαλής του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκο, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρη, Ι. Λαγό, Ηλ. Παναγιώταρο και Ν. Μίχου που προσήλθε μόνος του στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη και τον ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙΑΣ συν 12 ιδιώτες μέλη της οργάνωσης. Ο βουλευτής Χρ. Παππάς μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Μεταξύ των συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είναι και γυναίκα ανθυπαστυνόμος, στην οποίας την οικία, μετά από έρευνα, εντοπίσθη ολόκληρο οπλοστάσιο από την αστυνομία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά.

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων

Φορώντας χειροπέδες και συνοδεία αντρών της αντιτρομοκρατικής μεταφέρθηκαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ) στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «ζήτω η Ελλάδα».

Φτάνοντας στην Ευελπίδων, η σύζυγος του Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Ζαρούλια φώναξε στον άνδρα της: «Αγάπη μου τους ξεφτίλησες», ενώ ο βουλευτής της ΧΑ Παναγιώταρος είπε: «Θα φάτε το βράδυ μνημόνιο» και ο Ηλίας Κασιδιάρης «κουφάλες δεν λυγίζουμε».

Στη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκαν οι συλληφθέντες, στο απέναντι πεζοδρόμιο μαζεύτηκαν φασιστοειδή  που φωνάζαν συνθήματα όπως: "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι".  Για επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής "με άλλο όνομα" έκανε λόγο ο  Ηλ. Παναγιώταρος το πρωί,  λίγο πριν παραδοθεί. Μάλιστα η σύγος Μιχαλολιάκου Ζαρούλια, ο Ατρ. Ματθαιόπουλος και  η κόρη Ουρανία Μιχαλολιάκου φωτογραφίζουν τους δημοσιογράφους διαρκώς, προφανώς για εκφοβισμό!

Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Με βάση το εισαγγελικό πόρισμα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, που έκανε ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή του Βόλου αλλά και σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων, όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες και εκβιασμοί, αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η κατηγορία αφορά τη σύσταση παραστρατιωτικής οργάνωσης που δρούσε ιεραρχικά δομημένη, με πειθαρχία και συνωμοτισμό. Κατηγορούνται για δύο δολοφονίες στα Πετράλωνα, μία απόπειρα δολοφονίας στη Μεταμόρφωση, δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, εκβιασμούς και προστασία. Τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία συλλέχθηκαν με μαρτυρικές καταθέσεις θυμάτων και χρυσαυγιτών καθώς και παρακολουθήσεις από τις αστυνομικές αρχές.
Από το άνοιγμα των κινητών απεδείχθη ότι οκτώ συλληφθέντες από τη ΧΑ της Νίκαιας βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Κάτι που είχαν υποστηρίξει και οι μάρτυρες.

Και παράνομα όπλα στην οικία Μιχαλολιάκου

Τρία παράνομα όπλα (ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα κυνηγετικό όπλο) εντόπισαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διεξήχθη από αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη. Στα όπλα αυτά θα γίνει βαλλιστική εξέταση.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο επικεφαλής της ΧΑ δεν κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας. Επίσης, στο σπίτι του βρέθηκαν σφαίρες και φυσίγγια, 43.100 ευρώ μετρητά, υπολογιστές και USB που έχουν πάει για έρευνα.

Οι έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων στελεχών και μελών της ΧΑ ανά την Αττική, από άνδρες της αστυνομίας και εισαγγελείς, συνεχίζονται.

Υπερήφανη η κόρη Μιχαλολιάκου!

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου προέβη σε δηλώσεις:  "Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου. Δεν μας τρομάζει τίποτα. Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Δεν θα υποκύψουμε σε διώξεις." Μετά τις δηλώσεις της κόρης της και την ώρα που έμπαινε σε ταξί η Ελ. Ζαρούλια με κινητό τηλέφωνο βιντεοσκοπούσε όλους τους δημοσιογράφους.

Μίνι διάγγελμα… Ματθαιόπουλου

Με δήλωσή του ο βουλευτής της Χ.Α. Αρτέμης Ματθαιόπουλος προσερχόμενος στην ΓΑΔΑ απηύθυνε…  μίνι διαγγελμα.

«Σήμερα έχουμε να καταγγείλουμε την πολιτική δολοφονία ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος, της Χρυσής Αυγής. Σήμερα εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου. Η Χρυσή Αυγή πληρώνει το γεγονός ότι είναι ένα κίνημα ελεύθερο μη ελεγχόμενο από το σύστημα και αυτό φανερώνεται από την σύλληψη του Γενικού Γραμματεά, την ίδια στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων, που διοικούν κόμματα διεφθαρμένα, κυκλοφορούν μέχρι σήμερα ελεύθεροι. Την ευθύνη φέρει το πολιτικό κατεστημένο, το οποίο για να περισώσει τα ψηφαλάκια των κομμάτων, τα οποία καταρρέουν, καταργεί το ίδιο το Σύνταγμα. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Δεν υποχωρεί. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: